Vacante speciale cu Work & Travel

Vacante speciale cu Work & Travel

Se spune ca America este tara tuturor posibilitatilor. Cred ca oricine si-ar dori sa traiasca ,,visul american”, iar pentru realizarea acestui vis nu este decat un pas, cu programul de schimb cultural internațional al Departamentului de Stat al SUA Work and Travel USA.

Programul work and travel pentru studentiofera posibilitatea tuturor studentilor la zi, sa traiasca aceasta experienta de neuitat care le poate schimba viata. De asemenea poate fi un start al tinerilor, ocazia de a cunoaste noi oameni, culturi si mentalitatea deschisa si libera a americanilor.

Nu m-as fi gandit vreodata ca as putea sa am aceasta oportunitate, pana sa cunosc acest program care ofera posibilitatea de a avea un job work and travel in Statele Unite ale Americii si de a vizita glamuroasele si faimoasele destinatii turistice. Mi-ar placea sa vizitez cat mai mult, iar primul obiectiv turistic pe care imi doresc sa il vad este Regatul magic al lui Disney din Florida, apoi Las Vegas, cea mai populara destinatie turistica din statul Nevada. Aici primeaza jocurile de noroc, shoping-ul si distractia. Ma si vad plimbandu-ma pe Bulevardul Las Vegas cu cele mai mari hoteluri din lume.

Visez ca sunt pe plaja, cu un cocktail delicios, intr-un hamac, sa merg la vanatoare de balene, sa vad pesti tropicali, iar aceasta vacanta poate fi posibila cu CND Vacante Speciale.

Programul work and travel ofera posibilitatea de a putea ajunge in vacante de vis, cum ar fi Insulele Bahamas, unde vanatoarea de balene este sportul favorit, Insulele Cayman, Hawaii cu plajele sale de vis si a celebrelor dansatoare cu coliere de fori, Caraibe, unde poti afla povesti cu pirati, Cuba, cea care te serveste cu o Cuba Libre, dar si posibilitate de a merge la un job, 3 luni job si o luna relaxare, iar mie mi se pare ca este o varianta pe care oricine si-ar dori-o.

Mi-ar placea un job in Statele Unite ale Americii. Dar cui nu i-ar placea? Face parte tot din ,,visul american”. Programul work & travel ofera joburi in domeniul hotelier, in parcuri de distractii, fastfood-uri. LUNA PARK, un superb parc de distractii din New York- Brooklyn, este una dintre locatiile oferite de acest program, unde mi-as putea gasi un job. As putea sa vizitez, sa castig bani si mi-ar placea sa fac multe cumparaturi.  M-am documentat despre subiectul cumparaturi, chiar inainte de a ma gandi ca pot trai ,,visul american”. Toate marcile importante sunt in America, iar ei nu au TVA, cum este la noi. Se pot cumpara lucruri la un pret mai mic cu 30-40 % decat la noi, iar la haine si electrocasnice stau cel mai bine.

Pe langa un  job work and travel si  vacanta cu work and travel, ajantajul este ca toate persoanele care vor o schimbare sunt cazati intr-o casa cu totii, persoane din diferite parti ale lumii. Sunt foarte multe de invatat, iar eu ma gandesc la aceasta posibilitate si voi apela la aceste programe. Studentii, de asemenea au foarte multe oportunitati si am auzit multe persoane care au trecut prin aceasta experienta de neuitat.

Acest articol este participant la concursul SuperBlog 2017.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: