Totul despre alegerea măsuței de toaletă potrivită si organizarea ei

M-am gândit să împărtășesc cu voi ideile mele despre masa de toaleta, despre zona de beauty, locul în care noi, fetele, ne simțim bine de fiecare dată.

Vreau să vă vorbesc despre masa mea de toaleta, despre cum am organizat-o, despre criteriile după care am ales-o și poate vă ajut și pe voi să vă alegeți masa de toaletă potrivită, în cazul în care nu aveți una sau poate vă doriți una nouă. De ce nu? Mereu avem nevoie de schimbări.

Atunci când mi-am ales masa de toaleta, m-am gândit să căștig spațiu, așadar, am ales o cu rafturi, însă fară oglinda, un model minimalist potrivit pentru un dormitor ce se laudă doar un dressing și pat.

Eu v-aș recomanda un model similar dacă vă place acest model, însă un model mai nou și care are oglinda, în cazul în care vă doriți o masă de toaletă ,,așezată” pe un perete, singurul disponibil în cazul meu.

Masă de toaletă Camillie Doncieux
Masă de toaletă Camillie Doncieux

Alegerea măsuței de toaletă nu este simplă. În primul rând, trebuie să ținem cont de faptul că facem o achiziție pe termen lung. Eu sunt de părere că orice achiziție pe care o facem pe termen lung, trebuie să fie de calitate.

Trebuie să ne gândim la spațiul disponibil, la locul în care ne dorim să o punem, la lumină, la cate produse cosmetice folosim, căci dacă ești pasionată de beauty, orice sertar și raft în plus este binevenit.

Mese de toaletă minimaliste, negre, fancy, foarte mici dar elegante, roz, măsuțe de toaletă parcă făcute pentru adevărate regine, cu multe rafturi, sertare, cu oglizi simple, triple, rabatabile, cu becuri.

Astăzi, tot ce ne dorim este posibil. Depinde doar de preferințe, căci găsim măsuța de toaletă potrivită pentru orice buget.

Vă spuneam că eu am ales masa de toaletă în funcție de spațiu și de mobilierul pe care îl aveam deja.

Mi-am dorit să se potrivesca cât de cât, însă în viziunea mea, masa de toaletă este eleganta ca într-un palat sau modernă, ca cele pe care le vedem în filme, în camerele din spatele scenei (unde se pregătesc artistele).

Masă de toaletă Emilie du Chatelet
Masă de toaletă Emilie du Chatelet
Masă de toaletă Greta Garbo
Masă de toaletă Greta Garbo

Dacă nu ești o persoană pasionată de beauty, ci pur și simplu iți dorești colțișorul în care să iți faci rutina de machiaj, iți recomand un model mic, elegant, ce iți permite să iți pui parfumul preferat, kit-ul de machiaj, câteva bijuterii.

Dacă nu ai spatiu suficient, dar totuși iți dorești să ai spațiul tău de beauty și în acelaș timp vrei să adopți un stil minimalist, să știi că există și pentru tine masa de toaletă potrivită și foarte interesantă, sic, modernă, o masa simplă ce are oglinda rabatabilă și se transformă în măsuță de toaletă.

Vă spuneam că eu am ales masa de toaletă cu rafturi. Ei bine, fiind o nebună după parfumuri și produse de make-up, am organizat măsuța de toaleta astfel: pe două dintre rafturi zac sticle cu miresme deverse, unele preferate, altele doar acceptate, un raft este cu aparatură tot pentru pasiunea mea pentru fotografie și beauty, am o oglindă vintage, borcane cu pensule, lumânări, ceara parfumată, câteva bijuterii.

Lângă măsuța de toaletă, în dressing, am un sertar imens, doar produse cosmetice. Sertarul acesta îi lipsește măsuței mele, sper să vă ajut pe voi să vă alegeți masuta de toaletă potrivita.

Vreau să vă arăt un model deosebit pe care mi-l doresc pentru camera fetiței mele.

Eu aș alege ceva roz pentru domnișoare, pentru adevărate prințese. Trebuie să vă spun că și-o dorește încă de pe acum și mi se pare superbă, parca o văd stând în fața oglinzii în timp ce îi împletesc părul.

Masă de toaletă Marie “Pink” Thérése
Masă de toaletă Marie “Pink” Thérése

Acestea sunt câteva dintre recomandările mele dar să știți că mi-au atras atenția mai multe mese de toaletă. Mi se par foarte frumoase, elegante, șic, moderne, mari, mici, potrivite pentru orice spațiu, preferințe și buget.

Sunt sigură că fiecare dintre voi aveți un colț de beauty, un spațiu numai al vostru unde vă machiați și vă relaxați. Mi-ar plăcea tare mult să-l văd, să văd masa voastră de toaletă și cum ați organizat-o.

Daca doriți, puteți să îmi lăsați poze pe Instagram și le putem împărtăși cu alte iubitoare de beauty. XoXo

1 thought on “Totul despre alegerea măsuței de toaletă potrivită si organizarea ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: