Tihnă, Mireasmă și Vigoare, gusturi creative de la Fares

Fares, Zeul naturii, a considerat că oamenii sunt într-o perioadă grea a vieții lor și a decis că este timpul să își trimită cele trei fiice pe Tărâmul Celor Norocoși.

Fares era cel care venea în ajutorul nostru cu puterile sale miraculoase născute din natura. Ne dădea imunitate, ne proteja de infecții, ne trata de răceli și alte afecțiuni de care sufeream.

Eram cu toții nerăbdători să aflăm ce are pentru noi. Era pentru prima dată când Fares își trimitea fiicele pe Tărâmul Celor Norocoși. Ne-am dus cu toții la Pomul Vieții, acolo unde ne lasă tratamente și miresme naturale și am rămas uimiți de cele trei fiice. Erau frumoase, blânde și purtau rochii strălucitoare.

Cele trei fete că trei îngeri și-au făcut pe rând prezentările. Întâi s-a prezentat fata cea mare, cea cu părul că abanosul, îmbrăcată într-o rochie roz cu trandafiri, iar pe cap avea o coroniță din flori de mușețel.

-Eu sunt Tihnă și am venit să vă liniștesc sufletele.

A venit rândul fetei mijlocii să se prezinte. Aceasta purta o rochie albă cu lămâi brodate, iar pe cap avea o coroniță de busuioc. Aceasta avea părul blond ca soarele și ochii albaștrii că marea.

-Eu sunt Mireasmă. Am venit să vă dau viață lungă, sănătate și prospețime.

Fata cea mică părea diferită, purta o rochie crem, avea părul ca focul și purta în păr o crenguță de măceș. Avea chipul luminos, emana bucurie și energie și de abia așteptam să stiu cu ce gând a venit la noi.

-Eu sunt Vigoare, fata cea mică a lui Fares. Sunt aici pentru a vă oferi energie, căci stiu că în această perioadă ați fost lipsiți de acest dar.

Cele trei fete cu puteri miraculoase născute din natura si create de Fares, ne-au dat mireasmă, energie și liniște. Am făcut un cerc mare în jurul Pomului Vieții și i-am mulțumit Zeului Fares prin hora fericirii, alături de fiicele sale deosebite.

Mireasmă, Tihnă și Vigoare, există și pe Pământ

Revenind cu picioarele pe pământ, să știți că Mireasma, Tihnă și Vigoare, există! Am crescut alături de produsele de la Fares, la fel și copiii mei și am mare încredere în acestea.

Am încercat cele trei ceaiuri cu gusturi creative de la Fares și vreau să vă spun părerea mea despre Mireasmă, Tihnă și Vigoare, dar înainte de toate, să știți că nu conțin arome și coloranți sintetici și nici alți aditivi.

Îmi plac foarte mult ambalajele de calitate, fiecare pliculeț de ceai este ambalat individual, iar cutiile sunt frumos ilustrate și atrăgătoare. M-au cucerit de cum le-am văzut. Pe lângă Tihnă, Vigoare și Mireasmă, tot din aceasta gamă, am văzut și alte variante care mi-au atras atenția: Armonie (nalbă cu mandarine) și Simțire (salcâm cu ginseng).

Mireasmă

Mireasma

Mireasmă este ceaiul cu gust de busuioc proaspăt zdrobit și lămâie care ma duce cu gândul la vară. Îmi și imaginez cum stau la umbră cu un pahar mare de Mireasmă și cuburi de gheață. La umbra la mare, dacă se poate.

Mireasmă conține următoarele ingrediente: busuioc 40%, arome naturale, coji de lămâie 20%, frunze de rooibos, ulei esențial de lămâie 4%, coji de lime și cuișoare.

Pe lângă gustul foarte bun, intens și aromat, mireasma de la Fares are numeroase beneficii și proprietăți pentru organismul nostru și rol important în tratarea diverselor afecțiuni: îmbunătățește sistemul digestiv, are efecte antioxidante, antiinflamatoare, antistres și antivirale, îmbunătățește circulația sângelui, întărește imunitatea.

Tihnă

Tihna de la Fares

Tihnă este ceaiul cu mușețel și trandafir. Este bun, aromat, perfect echilibrat și liniștitor. Îmi dă o stare foarte bună, mă liniștește și este preferatul meu si al copiilor mei.

Tihnă conține următoarele ingrediente: flori de mușețel 43%, arome naturale, frunze de rooibos, coji de lime, cuișoare, petale de trandafir 1%, ulei esențial de mandarine.

Vigoare

Vigoare de la Fares

Vigoare, ceaiul cu măceșe și ghimbir este o combinație între picant și dulce-acrișor, are are acel gust pe care eu nu l-am mai întâlnit până acum.

Ceaiul Vigoare este energizant și are numeroase beneficii asupra sănătății noastre datorită efectelor antioxidante, antiinflamatoare, antistres și antivirale.

Gustul picant al ghimbirului este armanizat cu cel dulce-acrișor al măceșelor. Cumva, gustul măceșelor domolește ghimbirul care nu este preferatul meu. Combinația aceasta mi se pare interesantă și îl pot consuma cu plăcere.

Ceaiul Vigoare conține următoarele ingrediente: flori de hibiscus, frunze de rooibos, scorțișoară, maceste 10%, arome naturale, cuișoare, rizomi de ghimbir 1%, ulei esențial de mandarine.

Fares este o companie producătoare de ceaiuri și medicamente naturiste din România, unul dintre cele mai puternice branduri cu o istorie de peste 90 de ani.

În anul 1929 Andrei Farago a înființat „Digitalis”, devenită ulterior Laboratoarele Fares Bio Vital; acestea au fost integrate în compania de stat Plafar, de care Fares s-a desprins în 1990. Sediul companiei, laboratoarele, culturile de plante medicinale și fabrica se află în Orăștie, județul Hunedoara.

Eu mă bucur că am făcut cunoștință cu aceste arome creative de la Fares cu nume parcă culese din povesti ce îmi oferă bună stare. Dacă le încercați, să-mi dați și mie de știre.

Articol scris pentru SuperBlog 2020, editia de toamna.

2 thoughts on “Tihnă, Mireasmă și Vigoare, gusturi creative de la Fares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: