Sunete, inspiratie si pasiune cu Edifier

Sunetul ploii, sunetul pasarelelor, tunete, sunetul unui rau, sunetul unui avion ce se afunda in nori, sunetul unui tren ce fuge repede pe sine, toate aceste sunete mi-au influentat viata la un moment dat.

Cum ar fi o padure fara sunetul pasarelelor? sau un parc. Trist! Aceste sunete ne dau o senzatie placuta, chef de plimbare, chef de viata.

Cand eram mica, eram fascinata de sunetul pe care il lasa trenul in urma lui si imi aduc aminte cu placere cum stateam seara, cand eram in vacanta la bunici si ascultam sunetul trenului, fiind aproape de gara.

Sunetul ploii m-a relaxat dintotdeauna. Ador sa scriu sau sa citesc atunci cand ploua afara, dar ma si ajuta sa dorm atat de bine…

Odata cu trecerea timpului, sunetele din desene animate au fost fost mereu prezente, fie ca se uita cineva la ele sau nu. Acestea au fost prezente atunci cand copiii au crescut putin, dar si cand erau bebelusi, diversele jucarioare destinate bebelusilor, cu lumini ce bateau pe tavan.

Cunoasteti acea senzatie cand intrati intr-o camera de bebe? Cu un patut si un carusel deasupra, care se invarte si scoate sunete placute? Sau lampa de veghe cu sunetele naturii?

Apoi, cand copiii au crescut putin, fascinant a fost sa aud sunete scoase de ei, cuvinte, cantecele. Nimic nu poate fi mai frumos.

La randul lor, sunt fascinati de muzica, casa rasuna cu ,,tralala ” si deja stiu toate cuvintele.

In viata de zi cu zi, muzica ma ajuta in momente mai bune, in momente mai putin bune, dar este prezenta mereu. Imi place sa acopar sunetul aspiratorului cu muzica, asa ca atunci cand fac, curatenie, dau muzica tare si parca am mai mult spor. Un sistem audio Edifier ar  putea sa imi indeplineasca toate dorintele, atat mie cat si familiei mele.

De ce as alege un sistem audio Edifier?
  • Pentru sunetul foarte clar pe care promite sa il ofere.
  • Pentru ca este compatibil cu orice smartphone, de asemenea se conecteaza prin Bluetooth sau la sistemele de gaming.
  • Are un design care mi se pare sa se potriveste cu orice loc al casei si ofera eleganta.
  • Este un sistem audio monstru 2.0, care oferă o soluție Tri-amp cu trei căi.
  • Experienta mea cu muzica si sunetele din casa ar fi diferite fata de pana acum
  • Si nu in ultimul rand, pentru ca producatorul EDIFIER are un angajament față de comunitate, angajament ce depășește muzica. EDIFIER oferă burse studenților de la diverse discipline de la Institutul de Tehnologie din Beijing. Programul de burse EDIFIER este și un angajament față de inovație. De asemenea, prin programul EDIFIER Angel Sound Foundation, compania îi ajută pe copiii cu deficiențe de auz să descopere puterea sunetului. Fundația a primit la lansare, din partea EDIFIER, o donație de 2 milioane de dolari, cu ajutorul cărora peste 60 de copii cu deficiențe de auz au primit implanturi cohleare.

Muzica ma inspira si pentru ca am aceasta pasiune pentru scris, am nevoie de muzica pe fundalul unui articol. Poate ca nu realizam niciodata cata nevoie avem de sunete si cat de importante sunt pentru noi. Daca nu imi adunam toate gandurile si amintirile, nu realizam nici eu ca totul se invarte in ritmul muzicii, asa ca as apela la un sistem audio de calitate, atat pentru design, dar si pentru pasiunile, nevoile si de ce nu? pentru o petrecere pe cinste.

Acest articol este pentru concursul SuperBlog 2017

3 thoughts on “Sunete, inspiratie si pasiune cu Edifier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: