Scut impotriva alergiilor

Din ce in mai multe persoane sunt alergice si aud tot mai des despre alergiile la ambrozie, polenuri, mucegai. Toate aceste plante care s-au modificat aduc rinite, conjunctivite, astm.

Cele mai multe cazuri pe care le cunosc cu alergie la ambrozie sunt fie la persoane din mediul online pe care le urmaresc, fie persoane din familie. Mama mea are alergie la ambrozie si an de an, toamna, are tot felul de probleme respiratorii care o necajesc. De vreo 3 ani a dezvoltat aceasta alergie, merge la medic mereu, ia tratament, insa chiar si asa, pana trece perioada ambroziei trece prin diverse crize.

Cum se manifesta alergia la ambrozie? Simptomele alergiei pot varia de la persoana la persoana, insa cele mai frecvente sunt: stranutul, senzatia de mancarime a nasului si/sau a ochilor, nas infundat, nas infundat si care curge in acelasi timp, lacrimare. Netratata, aceasta alergie la ambrozie poate duce la astm sau la manifestarea simptomelor de astm, de aceea va spuneam, ca mama are diverse crize de sufocare chiar si sub tratament.

Nici eu nu sunt scutita de alergii. Primavara, cand infloresc florile, pomii, am o alergie la polen care se manifesta ca si alergia la ambrozie. Din fericire eu am simptome usoare si trec mai usor peste aceasta alergie. Starea mea se inrautateste cand vecinu’ isi taie iarba si simt mirosul acela de iarba proaspat taiata.

Am tot discutat cu mama despre aceste probleme, am cautat variante care sa ne ajute in perioadele alergiilor, am mers la salina cand s-a putut, insa aceasta este o varianta de moment si daca nu te duci la salina sa faci cure macar o saptamana, consider ca o zi, doua nu sunt de ajuns. Am gasit in schimb reguli generale care sa ne ajute sa tinem aceste alergii sub control.

Reguli generale care le sunt utile celor alergici:

 • Evitarea iesirilor in aer liber intre 10:00-15:00, acesta fiind intervalul de maxima circulatie a polenului in aer.
 • Inchiderea ferestrelor pe timpul zilei.
 • Curatarea tevilor, caloriferelor, a filtrelor de la aparatul de aer conditionat, al masinii, in cazul in care mergeti foarte mult cu masina.
 • Folosirea unei masti care sa acopere gura si nasul in cazul in care lucrati in gradina.
 • Starpirea buruienilor (a ambroziei, in special) de pe proprietatea voastra. Ideal ar fi sa discutati si cu proprietarii din apropierea casei sa faca asta.
 • Utilizarea aparatele purificatoare de aer SALIN
InSALIN
InSALIN

SALIN
SALIN Plus

Aparatele SALIN – unice în tratarea și prevenirea afecțiunilor respiratorii, la tine acasă

Sarea este un material esențial al vieții, care poate fi utilizat acum ca remediu pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Produsele SALIN sunt bazate pe ideea tratamentelor în minele de sare, cunoscute și folosite la noi în țară de foarte multă vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu.

Aparatele purificatoare de aer SALIN prezintă următoarele caracteristici importante:

 • mărirea rezistenței generale a organismului la răceli;
 • acțiune generală desensibilizantă în probleme alergice;
 • de mare ajutor în rinite, sinuzite și laringite;
 • rezultate favorabile în astm bronșic, bronșite astmatiforme, bronșite, bronșectazii, silicoze, recuperări în TBC și mucoviscidoză;
 • somn liniștit, odihnitor, stare de confort psihic;
 • scăderea problematicii sforăitului;
 • reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor;
 • ajutor natural în renunțarea mai ușoară la fumat;
 • calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior placut.

Vreau sa va spun ca nu de mult am descoperit produsele SALIN ce reprezinta un scut impotriva alergiilor si nu numai, caci ele sunt utile si pentru a ajuta la imunizarea corpului. Noi eram interesate de saline, ne documentam despre saline artificiale, insa stiti ca timpul reprezinta o problema pentru toata lumea.

Eu as alege purificatoarele de aer SALIN Plus si InSalin.

SALIN PLUS asigura tratarea aerului pentru un volum de pana la 150m³ (aproximativ 50 mp). Ideal pentru incaperile spatioase, acest model poate regla prin intermediul unui potentiometru debitul de aer in functie de dorinta utilizatorului.

InSalin este un dispozitiv destinat utilizarii la purtator. La scoala, la sala de gimnastica, la serviciu, în aglomeratii sunt multe situatii în care Insalin poate fi de un real ajutor. Ma bucur ca am descoperit o varianta buna pentru noi, produsele SALIN bazate pe ideea tratamentelor în minele de sare, chiar la noi acasa.

Articol scris pentru SuperBlog 2020, Editia de toamna.

1 thought on “Scut impotriva alergiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: