Sănătate din natură pentru întreaga familie

Cu flori de tei în păr și la picioare, cu coșul pregătit eu o priveam, cum agăța fiecare ramură a teiului din curte ce în fiecare primăvara ne oferea florile sale și ploaia de mireasmă. Mergeam în grădină sau pe vale și adunam mușețel sau romaniță cum îi spuneam pe atunci, culegeam sănătate și învățam ce înseamnă răbdarea și plantele. Pentru mine acele momente însemnau distracție, pentru ea era elixirul ce mi-l oferea atunci când eram răcită sau micul dejun. Și acum cred că nici un mic dejun pompos nu se compară cu o cană de ceai de tei (ceaiul meu preferat), alături de două felii de pâine cu unt și dulceață.

Încă de când eram copil înțelegeam că plantele sunt aliații noștri, chiar dacă nu știam că florile de tei sunt bogate în antioxidanți, zaharuri și vitamina C, că mușețelul are o grămadă de proprietăți și beneficii precum îmbunătățirea digestiei, îmbunătățirea sănătății inimii sau cât de apreciat este mușețelul în cosmetică.

Ceai plantusin

Am crescut cu ceaiuri, cu siropuri din plante, cu sucuri de fructe, compoturi și legume din grădină, iar eu la rândul meu am continuat să fac alegeri naturale pentru familia mea. Fares ne ajuta să avem grijă de noi în mod natural cu siropuri și ceaiuri din plante naturale pentru tratarea diverselor afecțiuni de sănătate, prevenție sau imunitate. Mereu am în casă produse de la Fares pentru întreaga familie: siropuri pentru tuse, ceaiuri medicinale, ceaiuri de fructe. Recent am terminat ceaiul Hapciu de la Fares și am câteva produse Plantusin numai bune pentru această perioadă pentru prevenție sau în cazul în care ne vizitează vreo răceală.

Sănătate din natură pentru întreaga familie cu Fares

Plantusin Fares

Știm deja că în perioada toamnei ne confruntăm cu viroze respiratorii, laringită, sinuzită, iar un sistem imunitar scăzut ne face vulnerabili la afecțiuni în perioada rece. Fares vine ca un suport pentru organismul nostru cu produse pentru copii și adulți pentru prevenția și tratarea diverselor afecțiuni. Eu am în casă mereu ceaiuri și siropuri de la Fares mai ales pentru copii. Mereu am măcar două sticluțe de sirop de rezervă pe care îl putem consuma cu toții și haideți să vă arat cu ce întâmpinam noi sezonul rece!

Pornind de la o rețetă tradițională pe bază de plante:

Plantusin pentru copii
  • Pentru sănătatea tractului respirator, calmarea iritaţiile gâtului şi faringelui, susţinerea sistemul imunitar, ne vine în ajutor ceaiul Plantusin R26 din plante medicinale cu cimbru de cultură, muguri de pin, scaiul vântului. Are gust plăcut, numeroase beneficii și poate fi consumat de întreaga familie (copii peste 3 ani).
  • Pentru dureri în gât, ne ofera Plantusin R13, comprimate. Acesta contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul gâtului, calmează, ajută la fluidificarea şi eliminarea secreţiilor bronşice și are efect rapid.
  • Pentru copii, pentru orice fel de tuse, Fares ne ajută cu Plantusin sirop pentru copii R35 cu 11 plante medicinale cu efect blând și sigur
  • Siropul Plantusin Forte R25 vine în ajutor cu o rețetă de complexă cu 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv pentru întreaga familie în caz de tuse cu expectoraţie spastică, iritativă, bronşită, astm bronşic, afecţiuni pulmonare cronice.
Fares

Pastilutele pentru gât au efect rapid, gust de propolis (am simțit eu) și chiar mă temeam zilele trecute că mă paște vreo răceală. Chiar au efect rapid. La mine a dispărut repede durerea în gât și din fericire nu am răcit. Nu am luat altceva și nici nu aveam alte simptome. Și acest produs Plantusin se poate folosi de întreagă familie pornind de la vârstă de 3 ani.

Trăim vremuri sanitare complicate și stă în firea noastră să ne găsim aliați în produsele în care avem încredere și care pentru noi au rezultatele așteptate. Dacă ne putem spori imunitatea, putem preveni sau stopa din faze incipiente răcelile și ale ei probleme derivate, de ce să nu o facem? Bineînțeles, alături de un mod de viață cât mai sănătos. Pe curând!

Articol scris pentru SuperBlog 2021, ediția de toamnă.

1 thought on “Sănătate din natură pentru întreaga familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: