Rutina de îngrijire a părului în 2 pași | Șampon și balsam Tresemme

Hello girls!

Rutina de îngrijire pentru păr sănătos începe întotdeauna cu un șampon bun, așadar acesta este primul pas înspre un păr fără mătreață, mătăsos și care miroase bine, căci pentru mine contează și acest aspect. Ei bine, eu am descoperit două produse ideale pentru părul meu, produse pe care le pot folosi fără să mai simt nevoia să aplic uleiuri sau alte produse după spălarea părului.

De aproximativ o luna folosesc produsele Tresemme cu keratina și ulei de marulă din gamă Pro Collection și între timp mi-am schimbat și look-ul pentru că îmi sunt de mare ajutor. Eu am părul ondulat și folosesc placa sau peria așa că aveam nevoie de produse care să îl mențină drept mai mult timp. Ei bine, mă ajută și uite așa m-am tuns bob și folosind produse cu keratina pot să mă bucur și eu de o tunsoare care îmi place tare mult.

Șamponul și balamul sunt produse din rutina fiecărei femei însă pe lângă acestea folosim și alte produse: seruri, uleiuri, balamuri spray. Eu foloseam un ulei și un ser pentru păr, dar de când folosesc produsele Tresemme, mă pot lipsi de ele sau sunt pur și simplu suplimentare, să zic așa.

Produsele Tresemme Keratina Pro Collection îmi hidratează părul, șamponul curată foarte bine astfel că părul meu scârțâie, balsamul îmi face părul ușor ca un fulg și îl descurcă foarte bine, sau îl descurca, căci acum este scurt, dar am avut ocazia  văd cum reacționează și pe părul uscat și lung. Un alt aspect foarte important, m-au scăpat de mătreață, DE TOT! De ce zic ,,de tot”? Pentru că înainte scăpasem de mătreață dar această apărea a treia zi de la spălarea părului, dar acum nu mai apare deloc. YUPPPYYY! Produsele le găsiți pe Triodeluxe.ro și le puteți cumpăra la pachet la un preț redus, dar și separat în cazul în care vă doriți doar unul dintre produse .

Rutina părului în 2 pași cu produse Tresemme Keratina Pro Collection:

✔ Pasul 1. Șampon cu Keratina Tresemme Pro Collection

Sampon Tresemme

,,Șamponul are un conținut scăzut de sulfați pentru protecția scalpului și părului. Potrivit pentru utilizarea după un tratament cu keratina la saloanele de coafură. Este utilizat pentru a obține un păr mai neted, mai ușor de pieptănat și lipsit de șuvițe electrizate.”

Un sistem cu 5 beneficii:
-controlul încrețirii părului până la 72h
-descurcare ușoară
-hrănire
-netezire
-strălucire

✔ Pasul 2. Balsam cu Keratina Tresemme Pro CollectionBalsam Tresemme

,,Conține ului de marulă. Infuzat cu keratina acest balsam reduce încrețirea părului și o neutralizează până la 72 ore. Potrivit pentru utilizarea după un tratament cu keratina la saloanele de coafură.

Se lasă să acționeze 2-3 minute. Se limpezește cu apă din abundență.”

După cum vedeți, este nevoie doar de doi pași pentru a avea un păr sănătos și strălucitor iar eu mă simt ca proaspăt ieșită de la salonul de infrumusestare după ce folosesc aceste produse și îmi aranjez părul cu peria, în plus părul miroase tare bine, timp îndelungat.

Aștept și părerile voastre despre aceste produse în cazul în care le-ați folosit și chiar sunt foarte curioasă cum vi se ,,păr” vouă. 😘

 

 

 

 

15 thoughts on “Rutina de îngrijire a părului în 2 pași | Șampon și balsam Tresemme

  1. Nu am folosit aceste produse dar sunt in cautare de un șampon si un balsam care sa faca o treaba buna! Foarte interesant e faptul că acestea contin si keratina! 💝💝💝

  2. Îmi aduc aminte de acum mulți ani, când nu exista brandul la noi în tara și rugam prietenele sa mi-l aducă din UK. Însa în ultimii ani nu am mai folosit nimic de la ei.

  3. Am o rutina pusa la punct pentru par și folosesc multe produse. Îmi place ca de fiecare dată să schimb șamponul și balsamul pentru a încerca produse noi, dar și pentru ca parul sa nu se obișnuiască doar cu anumite produse. Îți mulțumesc de recomandare, voi trece aceste produse pe lista mea pentru a le încerca in viitor 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: