Ritualul de frumusețe și relaxare cu Barnangen Oil Intense

Buna! Astăzi vorbim despre frumusețe, îngrijirea corpului și cele mai noi produse de la Barnangen Stockholm, Oil Intense. Am descoperit produsele Barnangen acum 3-4 ani într-o campanie Buzzstore ca și aceasta. De atunci le-am tot recumparat și am folosit mai multe variante, m-au cucerit și vi le-am recomandat de fiecare dată.

Vă invit să citiți articolul de acum aproximativ 4 ani despre alte produse Barnangen pe care îl găsiți aici, veți vedea că acestea mă duc tot în zona de relaxare, stare de bine, hidratare și catifelare.

Produsele Barnängen reprezintă amestecul optim dintre știință și natură, oferind o îngrijire echilibrată datorită formulei vegane cu până la 95% ingrediente de origine naturală. Ingredientul semnătură Barnangen este Cold Cream, o rețetă de înfrumuseţare cunoscută pentru proprietățile sale de protejare a pielii împotriva iritării şi a uscării.

Cold Cream este o rețetă de frumusețe străveche. Secretul constă în compoziția ei specială: o emulsie hidratantă combinată cu apă de trandafir, ceară de albine și lipide. Cold Cream a fost considerată prima emulsie cosmetică, cunscută de mii de ani pentru proprietățile sale de îngrijire și protecție a peilii și care lasă pielea mai fină la atingere fată de uleiurile pure.

Produsele Barnangen Oil Intense

Crema de duș Oil Intense

Crema de duș Oil Intense cu ulei de Trandafir Sălbatic și 7% crema protectoare Cold Cream este special concepută pentru pielea uscată. Aceasta hidratează și catifeleaza pielea, are miros plăcut, discret și nu face spumă.

Barnangen

Ştiai că?

Barnängen înseamnă “câmpul de flori al copiilor” în limba suedeză.

Loțiunea de corp Oil Intense

Loțiunea de corp Oil Intense cu ulei de Trandafir Sălbatic și 7% crema protectoare Cold Cream, creată pentru pielea foarte uscată, hidratează și catifeleaza pielea. Loțiunea de corp se absoarbe rapid în piele și are textură ușoară.

Balsamul de corp Oil Intense

Balsamul de corp Oil Intense m-a cucerit cu textura bogată, diferită și cu parfumul minunat pe care îl au toate produsele cu trandafir sălbatic Oil Intense. Balsamul de corp Oil Intense este ca un unt de corp, hidratează pielea și oferă momente de răsfăț și relaxare. Deși este dens și textura sa se aseamănă cu a unui unt de corp, se topește pe piele și se absoarbe fară a rămâne peliculă grasă. Din punctul meu de vedere, acest balsam este potrivit oricărui tip de piele.

Barnangen Oil Intense

Balsamul Oil Intense, balsamul All Over Rescue, aceste două produse minunate sunt preferatele mele de la Barnangen. Toate sunt produse bune, au ingrediente naturale, miros foarte bine, însă balsamurile mi s-au părut mie deosebite.

Daca vă plac produsele pentru îngrijirea pielii, dacă aveți nevoie de hidratare, nu ezitați să încercați produsele Barnangen, mai ales că a venit toamna și sunt foarte potrivite pentru ritualurile de frumusețe în serile răcoroase, cozy, pentru momentele de răsfăț. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: