Review & Swatches: THE blushed NUDES | Maybelline

The blushed Nudes este o paleta de farduri de ochi perfecta pentru persoanele care prefera un look natural. Aceasta contine 12 nuante dintre care una este mata si restul usor sidefii.

Imi place aceasta paleta pentru ca pot creea mai multe look-uri, atat de zi cat si de seara. Culorile se combina foarte frumos intre ele, sunt destul de pigmentate si rezista fara a se strange in pliul pleoapei.

The blushed nudes este paletuta pe care o iau mereu in vacante, fiind mica, dar in acelasi timp versatila si cu nuante care mie imi plac foarte mult.

Textura

Nuantele au o textura usor prafoasa, spre cremoasa, o textura catifelata pe care nu o mai intalnesc la alte palete pe care le am.

Aceasta vine cu o pensula ce are un buretel la un capat si o pensula la celalalt capat, este din plastic de culoare rose-gold si nu are oglinda, acesta fiind singurul minus pe care consider eu ca il are.

The blushed nudes de la Maybelline vine cu variante de machiaj pe spatele paletei cu combinatii de 4, 3 sau 2 nuante, pentru rezultate si mai bune.

Recomand

Recomand aceasta paleta de farduri care pe mine m-au cucerit si le folosesc de fiecare data cand vreau un machiaj natural, simplu, dar care arata bine.

De asemenea, daca nu te pricepi foarte bine sa iti creezi un machiaj, sau nu iti place sa te machiezi, dar din cand in cand ai nevoie de putina culoare, aceasta este perfecta, mai ales ca te ajuta la combinarea culorilor, avand pe spate 13 stiluri explicate pas cu pas.

The blushed nudes de la Maybelline este o paleta de farduri pe care eu o vad potrivita unui look pentru scoala, fiind nuante placute care nu ies in evidenta, ci creeaza un aspect natural.

Pretul acesteia este de 65 lei, dar eu am cumparat-o la reducere, undeva la 50 lei, asa ca daca te-a cucerit si pe tine, poti urmari reducerile online.

Astept cu mare drag parerea ta, daca ai deja aceasta paleta, sau daca ai cumpara The blushed nudes de la Maybelline.

XOXO,

Natalia