Review- Peeling Schaebens cu sare din Marea Moartă

Peeling Schaebens cu sare din Marea Moartă cu minerale și oligoelemente pentru ten acneeic, gras, neurodermatita+psoriazis

Bună tuturor!
Astăzi vreau să vorbesc despre un produs care mie îmi place cel mai mult, de la care am obținut rezultate, un produs nu foarte cunoscut (sau nu am văzut eu informații despre el), însă este un produse testat dermatologic, produs în Germania, și am aflat că este importat și distribuit de cei de la Trendline Cosmetics (asta pentru că scrie pe ambalaj). Am văzut că au o grămadă de produse de la acest brand. Eu l-am primit la swap-ul cu Sabina și nu știam foarte multe detalii despre el. Recipientul acestui peeling are o etichetă lipită pe el in romana cu toate detaliile despre produs, mod de utilizare si provenienta lui. Acesta expira la 12 luni de la deschidere.

Ce promite? (informații de pe site)

Schaebens Peeling cu sare de la marea Moartă cu minerale şi oligoelemente:

  • curăţă profund pielea
  • previne coşurilor şi punctelor negre
  • îmbunătăţeşte vizibil starea pielii
  • nu conține coloranţi şi parfumuri.

Exfolierea cu sare de la Marea Moartă, constituie o îngrijire medicală de bază pentru pielea cu probleme, cum ar fi cea cu coşuri, puncte negre şi acnee. Testele dermatologice dovedesc, că este eficient si recomandat şi pentru tipurile de piele cu neurodermatită şi psoriazis.

Mod de utilizare: Se aplică de 1 până la 3 ori pe săptămână în mod uniform pe pielea umedă. Se îndepărtează cu apă limpede.

 Ce rezultate am obținut eu de la Schaebens Peeling cu sare de la marea Moartă?

Eu nu am probleme cu tenul în afară de faptul că am nevoie de exfoliere și din când în când punctele negre de pe ten sunt mai pronunțate, mai inflamate, așadar folosesc acest produs o dată sau de două ori pe săptămâna și mai ales când apar punctele alea negre și insuportabile.  Eu am observat că îmi calmează imediat pielea și aceste puncte nu se mai văd inestetic, curată tenul și este ataat de luminos după ce îl folosesc.

Schaebens peeling 1

Textură lui m-a cucerit de prima dată pentru că nu este un produs sec, uscat, ci cremos. Îl aplic pe ten și masez ușor tenul, apoi clătesc. Îmi place că se îndepărtează ușor. Particulele pe care le conține sunt ca niște biluțe mici, așa că dacă aveți pielea sensibilă, să știți că nu zgârie deloc.

Sunt curioasă dacă voi ați folosit acest produs sau alte produse de la Schaebens. Aștept păreri cu drag.

1 thought on “Review- Peeling Schaebens cu sare din Marea Moartă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: