Review parfumuri Jenny Glow ( Jo Malone la preț mic?)

Astăzi vă spun părerea mea despre iubitele parfumuri Jenny Glow care sunt testate, comparate, analizate și comentate de către iubitorii de parfumuri, chiar și de către fanii Jo Malone.

Casa lui Jenny Glow a fost fondată și crescută în Irlanda sub îngrijirea a două surori, Jane și Katie O’Connor. Fiind înconjurate de frumoasele peisaje verzi din Irlanda de Vest, surorile au fost inspirate să creeze o linie de parfum care să capteze esența împrejurimilor lor într-o sticlă – de la salvie de lemn și sare de mare până la floarea de portocal, cu aura de primavara.

De fapt toată lumea știe și spune că parfumurile Jenny Glow au că și sursă de inspirație parfumurile de nișa Jo Malone, unii spun că sunt copii foarte bune, parfumuri foarte ieftine pentru cât de rafinate sunt, alții spun că sunt chiar mai persistente decât Jo Malone, alții spun că sunt la fel de bune deși prețurile lor sunt total diferite.

Am citit foarte multe păreri despre fiecare parfum Jenny Glow în parte și din păcate, de cate ori am vrut să comand, nu am găsit parfumurile Jenny Glow pe care îmi doream să le testez. Mi-ar fi plăcut să testez Peony, English Pear & Fresia, Pomegranate Noir sau Angelica Sinensis.

Jenny Glow Myrrh & Bean

Jenny Glow Nectarine Blossoms

Până la urmă am comandat Nectarine Blossom și Myrrh & Bean de pe Notino, fiecare având 30 ml. Prețul este unul foarte mic, ce-i drept, doar 30 de lei fiecare. Dacă cei mai pricepuți spun că se aseamănă foarte bine cu Jo Malone, putem spune că avem ocazia să testăm și să folosim parfumuri prețioase la preturi foarte mici. Dar oare chiar așa este? Pot să îmi spun părerea doar despre cele două parfumuri comandate și din păcate nu am avut ocazia să testez nici un parfum Jo Malone ca să pot face comparații.

Părerea mea despre parfumurile Jenny Glow

Relația mea cu parfumurile Jenny Glow este cumva de love-hate. Sinceră să fiu cred că aveam așteptări prea mari de la aceste parfumuri, dat fiind faptul că sunt comparate cu parfumuri foarte scumpe. Îmi plac sticluțele, cutiile, chiar au ambalaje de calitate, iar parfumurile sunt plăcute, nu simt miros sintetic, nu sunt deranjante, însă nici nu mă impresionează. Sunt parfumuri banalute cu miros liniar și subtil pentru gusturile mele.

Jenny Glow Nectarine Blossoms (Jo Malone Nectarine Blossom & Honey)

Jenny Glow Nectarine Blossoms Eau de Parfum este un parfum foarte senzual si captivant de care tu și cei din jur vă veți îndrăgosti.

Nectarine Blossoms

Compoziție:

  • Note varf: extras din portocală amară, tonuri verzi
  • Notele de mijloc: lăcrămioare, coacăze negre, piersică
  • Note baza: vetiver, piersica, orhidee

Nectarine Blossoms miroase bine, eu îl simt la fel și când îl pulverizez și când se așază pe piele, îl simt cam 3 ore și nu este un parfum intens. Este un parfum proaspăt, simt nectarina, piersica combinată cu tonuri verzi și cam atât. Pot să spun că este un parfum plăcut, potrivit pentru vară, la un preț foarte mic, pe care vi-l recomand în cazul în care vă plac parfumurile fresh, fructate, proaspete.

Jenny Glow Nectarine Blossoms este copie după Jo Malone Nectarine Blossom & Honey, spune lumea care le-a comparat pe cele două. Ba chiar am citit un review în care cineva spunea că nici Jo Malone nu persistă mai mult. Jo Malone este la prețul de 279 de lei, 30 de ml. Eu nu cred până nu testez, nu vreau să cred că Jo Malone este atât de simplu și de liniar, deși am citit că așa ar fi. Fiind un parfum de nișă, eu vreau sa cred că Jo Malone poate mai mult. Voi ce credeți?

Jenny Glow Myrrh & Bean (Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense)

Parfumul Jenny Glow Myrrh & Bean este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

Myrrh & Bean

Compozitie:

  • Note varf: lavandă, pelin
  • Note inima: smirnă
  • Note baza: alună, migdale, tonka

Jenny Glow Myrrh & Bean îmi place mai mult, este mai intens, persistă mai mult, cam 5 ore, este plăcut, se simte aluna, tonka, smirna, este un parfum cald potrivit pentru toamnă-iarnă. Despre acest parfum pot să spun că daca îl miroși, nu ai zice că prețul lui este doar 30 de lei dar nici 300 de lei. Myrrh & Bean miroase bine însă la fel, nu este ceva care să mă facă să îmi doresc să-l folosesc incontinuu, așa cum mi se întâmplă cu alte parfumuri și nu pentru că este ceva în neregulă cu el, ci pentru că nu este combinația ideală pentru mine.

Jenny Glow Myrrh & Bean este copie după Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne pe care mi-l imaginez altfel dacă analizez notele lui.

In concluzie:

  • lăsând la o parte faptul că parfumurile Jenny Glow sunt copii după parfumuri celebre, acestea sunt plăcute, au ambalaje de calitate, au o persistență destul de bună pentru prețul lor mic și merită testate. Mă refer strict la cele două pe care le-am comandat eu. În continuare îmi doresc să testez alte parfumuri Jenny Glow care au note mai potrivite pentru mine, așa că în cazul în care voi mai testa și altceva, revin cu siguranță cu păreri.
  • pe de alta parte, ca și parfumurile Jenny Glow, adică ieftine și bune, mai sunt și alte parfumuri care nu copiază alte branduri, care sunt de calitate, la prețuri acceptabile și care îmi plac mult mai mult.
  • ca și parfumurile Jenny Glow, cunosc Verset, care copiază parfumuri celebre, D&P, Infinite Love și pot să spun că la capitolul persistență și intensitate parcă stau mult mai bine, insa nu atat de bine la capitolul ambalaj si detalii.

Mi-ar plăcea să stiu și părerile voastre despre parfumurile Jenny Glow în cazul în care le-ați testat. Nu uitați că suntem diferiți și dacă eu nu sunt foarte încântată de anumite produse (mai ales de parfumuri), nu înseamnă că nu sunt bune, ci pur și simplu avem opinii și preferințe diferite. Stați pe aproape că revin cu arome divine. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: