Review parfumuri Colecția Emotions by ZARA x Jo Malone

Jo Malone CBE este cunoscută pentru talentul său de a spune povești prin intermediul parfumurilor și, lucrând aici cu echipa Zara, s-a inspirat din colecțiile de moda ale brandului pentru a crea aceste parfumuri speciale. Suntem foarte încântați de această colaborare internațională și așteptăm cu nerăbdare să o prezentăm clienților noștri.

Această nouă aventură care unește două lumi foarte specifice, Zara și Jo Loves, este o provocare interesanta pentru Jo Malone CBE: “Sunt încântată de asocierea cu Zara în această aventură plină de creativitate. Prima noastră colecție este inspirată de moștenirea globala a ambelor branduri, zara și Jo Loves, folosind ingrediente de care mă bucur de mulți ani. Fiecare parfum a fost conceput în așa fel încât să capete o personalitate și o voce unice. Sper să vă placă prima colecție. Este plină de imaginație și artă.

Colecția Zara Emotions Jo Malone CBE cuprinde opt parfumuri lansate pe 15 noimbrie 2019. Am avut ocazia să testez toată colecția datorită Robertei (o găsiți pe YouTube AICI ) care a fost drăguță și mi-a trimis setul Discovery cu cele opt parfumuri EDP în ediție limitată de la ZARA (încă se găsește pe site). Le-am testat, le-am analizat, mi-am notat idei, păreri, preferințe și am și câteva concluzii la sfârșit. Știți deja că percepem diferit parfumurile, că mirosul acestora diferă în funcție de Ph, la fel și persistența, însă am încercat să le descriu așa cum le văd eu.

Vetiver Pamplemousse

Vetiver Pamplemousse – Grapefruit, Mandarină, Vetiver

S-a vrut a fi un parfum simplu și așa și este. Un parfum citric-aromatic simplu pe l-am regăsit în diverse parfumuri de vară. Nu este un parfum pe care l-aș cumpăra eu, însă este plăcut și fresh. Daca iubiți vetiverul, acest parfum o să vă placă, cu siguranță.

Waterlily Tea Dress

Waterlily Tea Dress – Bergamotă, Mentă Verde, Mosc

O plimbare prin gradină, o rochie amplă, albă, cu floricele albastre, un răsărit de soare.

Este că o plimbare prin gradină. Un parfum verde, floral, fresh. Eu simt mirosul unui buchet de flori de primăvară. Nota de mentă o simt foarte puțin. Nici Waterlily Tea Dress nu este un parfum care mi se potrivește, însă am observat că în aceasta colecție se regăsesc parfumuri cu povești pentru toate stilurile. Sunt și pentru mine câteva, o să vedeți imediat.

Zara

Ebony Wood

Ebony Wood – Piper, Cuișoare, Lemn de Abanos

O drumeție prin pădure, liniște, cântec de pasări, natură.

Am ajuns la parfumul meu preferat din colecția Emotions. Ebony Wood m-a dus cu gândul la o drumeție prin pădure. Este un parfum cald-condimentat, lemnos, aromat, perfect pentru această perioadă dar îl văd potrivit și pentru primăvară, vară la munte, seri de vară. Este dulceag și îmi dă o stare de liniște și confort. Mi se pare unul dintre cele mai persistente din această colecție, cred că este o alegere bună pentru femei și bărbați, adică față de cele de mai sus pe care eu le văd mai mult pentru femei, acesta mi se pare că este unisex cu adevărat. Good! Verry Good!

Amalfy Sunray

Amalfy Sunray – Bergamotă, Mandarină, Floare de Portocal

Vară, soare, mare, vacanță. Un parfum curat, citric, luminos pe care l-aș pune în bagajul pentru mare. Daca vă întrebați dacă l-aș cumpără, să știți că nu este un parfum pe care să mi-l doresc, la care să-mi rămână gândul, însă este frumos, plăcut și uneori vara, simt și eu nevoia de parfumuri ușoare. Acesta chiar îmi place.

Tubereuse Noir

Tubereuse Noir – Ylang ylang, Tuberoză, Santal – Floral, dulceag, primăvăratec. Un floral puternic, un floral care îmi place și mie. Nu este un parfum întunecat, să nu vă inducă în eroare numele, însă nu este nici diafan. Este un floral zdravăn, să zic așa.

Fleur D’Oranger

Fleur D’Oranger – Floare de Portocal, Neroli, Ylang ylang

Pentru mine este un parfum simplu, liniar, plăcut (plăcut din nou pentru toate miros bine) dar nici el nu este pentru mine. Îmi place parfumul când se așază pe piele, când se liniștește, îmi place Ylang-ylang-ul dar per total, not for me.

Fleur de Patchouli

Fleur de Patchouli – Bujor, Paciuli, Guaiac

Un amestec foarte interesant cu o deschidere veselă și luminoasă de Patchouli alb pe care îl simt și în Tom Ford White Patchouli, doar că mult mai cuminte. Este un parfum floral-lemnos care îmi place, care mi se potrivește și vă recomand să îl încercați căci merită.

Bohemian Bluebells

Bohemian Bluebells – Lavanda, Santal, Mosc

Pe cât de simplu pare, pe atât de special este acest parfum. Și el este unul dintre preferatele mele. Am simțit în deschidere note ierboase, apoi își face apariția lavanda strălucitoare și dulceagă. Culmea este că nu mă cucerește prea des lavanda, dar în acest parfum chiar îmi place. Este un parfum liniștitor, plăcut, cald și interesant care are o trecere blândă de la notele aromatice la cele lemnoase. Frumos. Aș putea să îl pun pe locul doi în topul parfumurilor Zara Emotions, după Ebony Wood… Nu stiu, parcă ambele îmi plac la fel de mult.

Preferințe, păreri, dorințe și concluzii

Zara x Jo Malone

Patru parfumuri preferate Zara Emotions x Jo Malone: Ebony Wood, Bohemian Bluebells, Tubereuse Noir și Fleur de Patchouli, însă vă spun sincer, îmi doresc o colecție Zara x Jo Malone mai strong, mai întunecată, mai intensă, potrivită pentru toamnă și iarnă, ceva dulce, fructat, lemnos, ceva cozy, frunze uscate, lemne arse, bezele… Nici n-am pretenții :))

Din punctul meu de vedere, colecția Zara Emotions cuprinde parfumuri versatile, unele dintre ele comune mai bănălute, altele foarte interesante, însă după cum știm niciodată nu dăm greș prin simplitate, fie că este vorba de ținute sau altceva, la fel și această colecție de parfumuri. O colecție în care cu siguranță găsești un parfum și pentru tine, pentru povestea sau personalitatea ta. Sunt parfumuri care se pot combina foarte bine intre ele, le văd pe toate purtate de femei însă nu pe toate purtate și de bărbați (Ele fiind unisex. Părerea mea, sorry!). Despre persistență, pot să spun că rezistă în jur de 4 ore pe piele, unele se simt mai bine după 4 ore, altele abia se mai simt, iar cele patru favorite ale mele sunt și unele dintre cele mai persistente.

După cum ați văzut, la majoritatea am spus că sunt plăcute. Sunt! Sunt parfumuri care nu au cum să deranjeze, decât dacă nu suportați anumite note. Sunt bine conturate, putem simți notele, putem să observăm cum evoluează pe piele. Văd parfumurile din colecția Emotions potrivite pentru primăvara, vară. Ebony Wood mi se pare potrivit și toamna. Sunt parfumuri ușoare și vă recomand că înainte să cumpărați un parfum, să îl testați daca aveți posibilitatea. Contează foarte mult să testezi și să alegi exact parfumul care iți place.

Dacă și voi ați testat parfumuri din colecția Emotions by ZARA x Jo Malone, care v-au plăcut? Aștept cu drag părerile și preferințele voastre. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: