Review Fiole cu Acid Hialuronic si Vitamina C 2% de la Gerovital

Hello girls!

Am primit fiolele de la Gerovital în urma concursului SuperBlog 2017, produse ce au fost oferite tuturor finaliștilor odată cu diplomele. A fost un gest frumos făcut din partea celor de la Farmec.

 

Ce spun experţii:

Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.Ce spun experţii:din partea celor de la Farmec.

În cutie sunt 10 fiole cu Acid Hialuronic și Vitamina C 2% pentru 10 zile, le-am folosit, însă am păstrat 1 fiolă și vă voi spune mai jos de ce, așadar:

Aceste fiole sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obosite, tenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine și de expresie, tenuri acneice.

Conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni – conferind uniformizarea aspectului pielii și un plus de luminozitate/strălucire.

Ingrediente active:

Acidul Hialuronic pur contribuie la creșterea cantității de apă legată la nivelul stratului cornos şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb în piele și asigură hidratarea la nivelul dermului.
Vitamina C este un antioxidant puternic ce actionează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal, având efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină.

Mod de utilizare:

Fiolele pot fi aplicate zilnic, dimineața și seara, fără întreruperi.
Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.
Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. 
Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.
Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!
După absorbţia serului, se aplică crema de întreţinere zilnică.

Ce cred eu:

Am observat o stralucire a tenului încă din primele zile de folosire, o îmbunătățire a aspectului tenului meu, parcă era mai sănătos, iar liniile fine nu mai erau atât de vizibile. Am folosit o fiolă pe zi, jumătate dimineața și jumătate seara pentru că este destul produs în fiolă, pentru mine este prea mult pentru o singură utilizare. Produsul se aboarbe repede în piele și nu lasă urme grase.

Pe mine m-au ajutat aceste fiole și vă recomand să le utilizați dimineața dacă preferați o singură utilizare pe zi. De ce? Pentru că după aplicarea produsului tenul arată mult mai bine, mai ales după câteva zile de utilizare și machiajul se așează mai frumos pe ten. De asemenea, utilizate dimineața, tenul este pregătit să arate odihnit toată ziua, chiar dacă am pierdut câteva ore din noapte.

Am păstrat o fiolă tocmai pentru o zi în care vreau că machiajul meu să arate perfect, pe un ten curat și hidratat și consider că aceste fiole ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire a tenului de zi cu zi.

În concluzie, eu am fost foarte mulțumită de rezultate, personal mă confrunt cu tenul obosit și uscat chiar m-au ajutat să obțin o îmbunătățire, însă trebuie să le întroduc în rutină de zi cu zi a tenului pentru a avea aceleași rezultate în continuare.

Sper că v-am oferit informațiile necesare în cazul în care erați curioase de acest produs, iar dacă nu v-am lămurit îndeajuns, aștept cu mare drag întrebările voastre.

Voi ați folosit fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C 2% de la Gerovital?

 

5 thoughts on “Review Fiole cu Acid Hialuronic si Vitamina C 2% de la Gerovital

  1. Am folosit și eu niște fiole de exfoliere de la Gerovital. Au fost interesante doar ca n-am văzut nimic special pe ten. Am sa le încerc și pe acestea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: