Review Deodorante Cien Coco Bahama & Sweet Peach cu mesaje dragute

Buna! Am descoperit cele doua deodorante in Lidl bineinteles, insa atunci cand eram in vacanta in Grecia, asa ca sincer nu stiu daca se gasesc si la noi, ar trebui totusi sa se gaseasca. Primul deodorant cumparat a fost in prima zi de vacanta, atunci cand am fost la cumparaturi, apoi la plecare, am cumparat inca unul.

Review deodorante Cien

Primul cumparat a fost Coco Bahama, asta pentru ca sunt foarte atrasa de produsele cu miros de cocos si nu numai, pentru ca imi plac si prajuturile cu cocos, bauturile, etc. Asadar, am fost atrasa de cocos dar si de ambalajele dragute, de vara, de vacanta si de mesajul de pe ambalaj. Nu sunt fan deodorante, dar pur si simplu m-au atras, pretul era destul de mic, sa zic in jur de 8-12 lei, nu mai stiu exact, insa daca voi le-ati vazut in Lidl, imi puteti lasa mesaj pentru persoanele interesate.

Ce imi place la ele? Faptul ca nu lasa hainele sau pielea umeda, este prima data cand intalnesc un produs spray care nu se simte, pulverizatorul minunat, ceea ce mi-ar placea sa intalnesc la spray-urile de camera si apele micelare.

Mie imi place sa le folosesc seara dupa dus pentru ca sunt purtabile, nu sunt puternice dar totusi foarte rezistente, dar haideti sa va spun despre fiecare in parte:

Coco Bahama by Cien

Fiindca eram in vacanta, am simtit nevoia sa il cumpar si iata ce mesaj are pe ambalaj:

,,Need a holiday? Transport yourself to a tropical island with the sweet scent of coconul”.

Pe acesta l-am folosit si la plaja nefiind puternic, ca un parfum si pe acesta il folosesc si acum cel mai des. Dintre cele doua, Coco Bahama este favoritul.:)

Miroase subtil a cocos, nu este un miros sintetic, ba chiar este delicios si datorita pulverizatorului, il pot folosi din cap si pana in picioare, fara senzatia ca am facut dus cu spray. Mi se par foarte reusite ambalajele acestor deodorante.

Review Cien Coco Bahama

Sweet Peach by Cien

Mesajul dragut de pe ambalaj: ,,Imagine yourself in a fruity paradise with the sweet scent of peach”.

Deodorantul Sweet Peach miroase tare bine, a piersici coapte, proaspete, nici acesta nu are un miros sintetic, este purtabil, placut, fructat si potrivit pentru vara. Ambalajul (pulverizatorul) este la fel, asadar aceste deodorante sunt foarte apreciate de mine din acest punct de vedere. Mie imi plac foarte mult, cu siguranta imi vor aminti de vacanta din Grecia si le voi recumpara.

Review Sweet Peach Cien

Daca doriti sa vedeti haul-ul cu toate cumparaturile din vacanta din Grecia, va invit sa il vizionati **aici**. De asemenea puteti sa vizionati si cateva locuri vizitate din aceeasi vacanta **aici**.

Daca ati folosit aceste deodorante, cu mare drag astept si parerile voastre, iar daca le achizitionati la recomandarea mea, nu uitati sa imi spuneti cum vi se par sau chiar un tag pe Instagram: @natalia_constantin sau Facebook: @nataliaconstantin.ro.

 

 

6 thoughts on “Review Deodorante Cien Coco Bahama & Sweet Peach cu mesaje dragute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: