Review autobronzant St. Tropez Self Tan Express și pașii de utilizare

Bună! Am folosit autobronzantul St. Tropez, spuma pentru bronzare rapidă, treptată, un produs care garantează o piele netedă și frumos bronzată, ca și cum ar fi sărutată de soare. Chiar așa este? Asta vă povestesc în articolul de astăzi, despre experiența mea cu acest produs, dacă face ceea ce promite, dacă se usucă rapid, cum se folosește, cum arată pe piele sau dacă lasă pete sau nu. Aceasta este prima noastră teamă atunci când folosim un autobronzant, nu-i așa?

Cum am folosit autobronzantul St. Tropez?

Fiind prima dată când am folosit acest produs, am căutat pe internet. Pașii pe care i-am găsit m-au ajutat destul de mult să nu fac anumite gafe, nu de alta, dar plecam la mare și nu voiam să plec cu pielea pătată sau mai stiu eu ce se poate întâmpla de la un produs de acest gen dacă nu îl folosesc așa cum trebuie. Poate vă întrebați de ce am folosit autobronzant dacă oricum plecam la mare. Pentru că eu am pielea foarte albă și nu pot să stau foarte mult la plajă. Folosesc protecție solară 50 pentru că altfel sunt roșie nu bronzată, astfel încât nu prea mă bronzez.

Mi se pare că orice haină de vară arată mai bine pe o piele măcar puțin bronzată, așa că ținând cont de cele de mai sus, m-am pregătit de vară cu autobronzantul St. Tropez.

Autobronzant St. Tropez

Pregătirea pielii înainte de a folosi autobronzant

Pregătirea pielii înainte de a folosi un autobronzant este pasul cel mai important pentru a nu rămâne cu pete, pentru un bronz uniform dar desigur, contează și produsul folosit.

  • Se epilează zona pe care se aplică autobronzantul
  • Se exfoliază bine pielea. Nu uitați de coate, genunchi și cutele de la degetele de la mâini și picioare.
  • Folosiți o mănușă pentru a aplica autobronzantul.

Aplicarea autobronzantului

Astăzi vorbesc strict despre aplicarea autobronzantului St. Tropez și despre experiența mea mea cu acesta.

Recomandarea mea este că după tot procedeul de pregătire a pielii, să vă aplicați autobronzantul într-o altă încăpere decât baia. Asta pentru că pregătirea durează mai mult și baia se încălzește, astfel că pur și simplu căldură vă îngreuna aplicarea lui. Așa mi s-a întâmplat mie.

Înainte de autobronzant, aplicați o cremă hidratantă. Începând de la picioare până la față se aplică spuma cât mai uniform. Puteți folosi o pensulă pentru degetele de la mâini și de la picioare, între degete și pe față. Eu am folosit și pe față produsul, pe urechi. Pe față se aplica acolo unde ați pune și fard autobronzant întâi, apoi un strat foarte foarte subțire și pe restul feței.

Încercați să masați bine zona coatelor, genunchii și degetele pentru a intra în piele produsul și pentru a nu rămâne mai închise sau pătate aceste zone. După ce am aplicat autobronzantul am așteptat să se usuce (foarte greu din cauza căldurii), apoi m-am îmbrăcat.

Am citit despre acest autobronzant că poți obține bronzul dorit în funcție de câte ore stai cu el pe piele, chiar și pe el scrie că într-o oră te poți bronza și poți curăța pielea, până la 3 ore. Am urmărit câteva clipuri video și am ajuns la concluzia că la prima utilizare trebuie să stai maxim de ore cu produsul. Zis și făcut. Cred că am stat 4 ore cu autobronzantul, apoi am făcut duș.

A fi sau a nu fi bronz frumos și piele fară pete

Am ajuns la pasul mult așteptat, adică la rezultate pentru că asta ne interesează. Vreau să vă spun că deși am stat mai mult cu autobronzantul, am abservat că acționează până la un moment dat, deci nu m-am făcut neagră doar pentru că am stat mai mult. Eu vă recomand să stați macar 3 ore cu acest autobronzant pentru că pentru mine, o ora ar fi fost prea puțin. Am obținut un bronz frumos. Nici prea mult, nici prea puțin, uniform, acesta face ceea ce promite, hidratează pielea, chiar se simte că este catifelată, arată bine, nu este portocaliu. În concluzie, este un produs bun care merită încercat si care face ceea ce promite.

Autobronzant St Tropez Self Tan

Vreau să menționez faptul că St. Tropez Self Tan Express este un produs pentru un bronz treptat, deci după 2-3 zile acesta trebuie refolosit pentru un bronz mai pronunțat și da, consider că după aceste zile poți alege cât să stai cu el, de la o oră la 3 ore, în funcție de cum dorești să arate pielea, așa că regula mea de a sta chiar mai mult decât maxim de ore, aș aplica-o doar la prima folosire. Trebuie să vă spun că acest produs miroase foarte bine, subtil. Dacă ați mai încercat și alte autobronzante, știți că unele au miros neplăcut și rămân în piele chiar și după înlăturarea lor. Nu este cazul lui St.Trobez pentru că este foarte ok din toate punctele de vedere.

După cum vedeți eu am avut un produs travel size de 50 de ml, căldura din baie m-a făcut să folosesc și mai mult produs decât trebuia și nu am putut să îl reaplic după câteva zile pentru că nu mi-ar mai fi ajuns cu siguranță. În orice caz, eu am plecat la mare și m-am mai bronzat puțin. Sper să vă ajute toate aceste informații daca vă doriți să folosiți autobronzantul St. Tropez. Dacă aveți întrebări suplimentare mă găsiți pe Instagram. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: