Remediu natural ayurvedic- TRIFYLA

   Ce este Ayurveda?

Ayurveda sau stiinta vietii, este medicina traditionala a Indiei care ofera solutii naturale atat pentru vindecarea cat si pentru mentinerea si protejarea sanatatii. Prin solutiile naturale pe care Ayurveda si remediile ei le ofera, omul este ajutat sa isi regleze functiile si sa se autovindece.

Ce este TRIFYLA?

TRIFYLA  este un supliment alimentar oferit de AYURMED pentru purificarea sistemului digestiv complet, obtinut din amestecul a trei pulberi de fructe:

  1. Amla– are un continut ridicat de vitamina C, fructele au proprietati antioxidante puternice, sustine digestia si procesul de detoxifiere, marind starea de sanatate si vitalitate.
  2. Haritaki– este un laxativ natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate.
  3. Bibhitaki– sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si mentin functionarea normala a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice si intestinale.

 

TRIFYLA contribuie la:

  • mentinerea sanatatii sistemului digestiv;
  • o digestie normala, protectia mucoasei gastrice si intestinale, normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive;
  • mentinerea tranzitului intestinal normal, asigurand restabilirea consistentei scaunelor, curatarea si detoxifierea colonului;
  • regenerarea celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si fluxului biliar;
  • sustinerea capacitatii de autoaparare prin sustinerea sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;

Acest supliment alimentar, a ajuns la mine fara sa stie cata nevoie aveam de el. In urma unor cure de slabit tinute haotic, m-am ales cu o sensibilitate la stomac, un reflux gastric, asa ca de cateva zile am inlocuit medicamentele pe care le luam, cu Trifyla. De asemenea, fiul meu, de cand era mic, are un tranzit greoi si ii dau cate 1/2 tableta de 3 ori pe zi (inainte de masa cu 30 de minute), fiind recomandat si pentru copii.

Trecand peste aceste afectiuni, ma ajuta sa inlocuiesc cateva flacoane de pastile, cu unul singur, in special in vacanta. Vara fiind perioada vacantelor, suntem mai vulnerabili la toxiinfectii alimentare si enterocolite, fie de la soare, fie de la alimente.

Asadar, am incredere  sa reintroduc in alimentatie preparate pe care le eliminasem definitiv, pentru ca acum ma bazez pe TRIFYLA.

Mai multe detalii si produse, puteti gasi pe www.ayurmed.ro sau in magazinele de desfacere Ayurmed.

,, Toate poienile, pasunile, toti muntii si toate colinele sunt farmacii”- Paracelsius

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Remediu natural ayurvedic- TRIFYLA

  1. Produsele de origine indiană sunt tare bune. Mereu le urmăresc pe cele care realizează tutoriale pe YT despre aceste produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: