Puterea de a crede si cum ne ajută cristalele naturale

Ți s-a întâmplat vreodată să iți dorești cu tărie ceva ce părea imposibil și să se îndeplinească? Te-ai gândit vreodată că puterea ta de a crede este mai presus de orice?

Acum câțiva ani, într-un moment al vieții în care îmi doream cu tărie să am suflețel mic, cineva mai presus de noi parcă îmi spunea că nu este momentul, că nu este rândul meu.

O persoană draga mie mi-a oferit un pandantiv cu Piatra Lunii. Mi-a spus să cred, să am răbdare și să nu renunț nici o secundă să sper în fiecare moment, căci energia vie a cristalelor protectoare mă vă ajuta.

Ce aveam de pierdut? Neavand probleme medicale, nu aveam decât să cred, să aștept, să-mi unesc puterile mele cu Piatra Lunii, cu puterile și energiile ei și să atrag ce îmi doresc. În plus, ador bijuteriile cu cristale, bijuteriile primite de la persoane dragi și în general port bijuterii cu însemnătate.

Ce însemnătate are Piatra Lunii?

Știți ce însemnătatea are Piatra Lunii? Menirea acestui cristal este de a oferi fortifiere sufletului, dar și pentru întărirea mentalului, contribuie la găsirea speranței, ajută la eliberarea stresului și la purificarea energiei negative în plan mental.

Însemnătatea cristalului Piatra Lunii este asociată cu zeița interioară, fiind un simbol al fertilității și al senzualității, contribuie la îndepărtarea fricii și la echilibrarea hormonală.

Am purtat la gât Piatra Lunii și încă o port, am crezut cu tărie în tot ce îmi putea fi alături în momentele de nesiguranță, mi-am golit mintea de gândurile negative și Universul a fost de partea mea. AM CREZUT! Trebuie să crezi înainte de toate.

Atunci când împărtășești iubirea cu partenerul tău de viață, Piatra Lunii iți reamintește să iubești deschis și fără nicio judecată pentru că atunci când iubești până la Luna și la stele, întotdeauna Universul te are în brațele sale.

Piatra Lunii este un cristal recomandat și pentru proprietățile sale vindecătoare în planul corpului fizic. Acest cristal aduce beneficii în cazul sistemelor digestiv și reproducător, dar și pentru tratarea afecțiunilor degenerative ale pielii. Piatra Lunii este un cristal recomandat pentru ameliorarea sindromului premenstrual, dar și pentru graviditate, concepție, naștere sau alăptare.

În funcție de nevoile și dorințele tale, iți poți achiziționa o piatră norocoasă. Pentru noroc în căsnicie, poți opta pentru cuart roz, smarald, hematit. Pentru a trece peste zile grele, cristalul de stânca poate fi piatra ta norocoasă. Daca vrei noroc și succes pe toate planurile, alege chihlimbarul.

Eu am în casă o piatră de Ametist. Ametistul este o piatra superbă, dar el înseamnă mai mult decât atât. Aceasta piatră liniștește mintea, ajuta la îmbunătățirea păcii interioare, contribuie la ridicarea vibrației energetice și la menținerea unui spirit liber.

Ametistul este energie vie pentru minte, corp și spirit și are numeroase proprietăți vindecătoare. Acesta este talismanul meu norocos și al familiei mele. Ni se potrivește tuturor datorită zodiei sau lunilor în care ne-am născut.

 Dacă vrei mai multe informații, cristale naturale în stare brută sau prelucrate, StoneMania Bijou face parte din topul celor mai apreciate firme care comercializează pietre fine și cristale naturale din România. Cristalele folosite de StoneMania Bijou în confecționarea bijuteriilor pentru zodii, chakre, protecție, prosperitate și dragoste sunt 100% naturale, netratate. Nu uita să crezi în tine și în dorințele tale! Pe curând!

Articol scris pentru SuperBlog, editia de toamna 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: