Produse consumate #3: Rituals, by Terry, Vichy, Avene, Douglas, Spa

Bună! În articolul de astăzi vreau să vă prezint produse consumate ale unor branduri care rămân favoritele mele și pe care le voi recumpara la un moment dat. Nu pe toate le-aș recumpara, căci nu am avut doar experiențe extraordinare cu produsele despre care urmează să vă povestesc, însă unele dintre acestea sunt the best forever și vreau sa vi le recomand și vouă.

Produse consumate pentru corp și păr

Ritual of Sakura, Ritual of Dao

Rituals

Dacă nu ați încercat până acum produsele de la Rituals și vă întrebați și voi așa cum mă întrebam eu înainte să le încerc, de ce sunt atât de speciale, iubite și lăudate aceste produse, ei bine, sunt deosebite. Produsele de la Rituals sunt o adevărată poveste, te duc într-o anumită stare de bine cu parfumurile lor speciale, liniștitoare și sunt de calitate.

Spuma de duș Ritual of Sakura este o spuma densă cu miros plăcut, iar loțiunea de corp din aceeași gamă se simte pe piele foarte mult timp, pe haine, pe lenjeria de pat. Totul în jur miroase a Ritual of Sakura. O să recumpar la un moment dat produse din gama Ritual of Sakura cu un parfum parcă potrivit pentru orice anotimp, în special loțiunea de corp.

Loțiunea de corp Ritual of Dao are un miros mai verde, crud, proaspăt, fresh, dar și aceasta are povestea ei, mirosul ei special, diferit de tot ce am încercat până acum. Nu este un miros banal, ci este o stare, mai mult decât un parfum. Hidratează pielea, mirosul se menține mult timp, la fel ca și gama de mai sus.

Barnangen, Home Spa Douglas

Barnangen, Douglas Home Spa

Crema de duș de la Barnangen mi-a plăcut, are un miros plăcut, o textură potrivită pentru un produs de curățare și este un brand care îmi place. Am încercat și loțiuni de corp de la acest brand, alte game și toate au fost pe placul meu. Nu sunt deosebite, însă sunt foarte bune.

Douglas Home Spa Indian Mango & Sweet Almond Oil este un ulei pentru duș extraordinar de bun și plăcut pe care trebuie să îl încercați. Miroase foarte bine, este un ulei dens care mă duce cu gândul la produsele de la Rituals. Nu doar că l-aș recumpara, dar aș încerca și alte produse din această gamă Douglas.

Vichy, Angel Thierry Mugler

Șamponul Dercos de la Vichy Dercos anti-mătreață rămâne unul dintre șampoanele mele preferate chiar dacă nu îl recumpar mereu. Este un șampon la care m-aș întoarce cu siguranță daca aș mai avea probleme cu mătreața și nu numai. Curăță foarte bine scalpul, m-a ajutat într-o perioadă în care mătreață nu îmi dădea pace și cu siguranță că o să îl recumpar și pe le la un moment dat.

Loțiunea parfumată Angel, Thierry Mugler sau doar Mugler mai nou, este o loțiune lejeră, foarte parfumată care vine de obicei la set cu parfumul. Miroase foarte bine, însă nu este o loțiune pe care aș recumpara-o, mai degrabă mi-aș cumpără parfumul pe care l-am avut și mi-a plăcut foarte mult.

Produse consumate de Skincare

Serul Lift Up de la Cosmetic Plant mi se pare un produs bun la un preț accesibil. Gelul Lift Instant formează pe suprafața pielii o peliculă invizibilă cu rolul de întindere și diminuare a ridurilor. Momentan folosesc altceva cu Acid Hialuronic însă mai am un ser de la Cosmetic Plant pe care o să îl folosesc la un moment dat și îl recomand cu drag.

Loțiunea micelara de la Avene mi s-a părut hidratantă, foarte potrivită pentru curățarea tenului, însă nu și a ochilor. Prefer apele micelare sau loțiunile care curăță toata fața, așa că pe aceasta nu aș recumpara-o. Nu este un produs mai puțin bun, doar că decizia mea ține de preferințele mele.

Masca de față cu Papaya de la Boys n Berries mi-a plăcut și nu prea…Mai am și alte măști de genul acesta, sunt bune, îmi place rezultatul, însă mă enervează la culme că sunt îmbibate în atât de mult produs încât curg în toate direcțiile. O să folosesc și măștile pe care le mai am și mă gândesc dacă pe viitor le mai recumpar sau nu.

By Terry

By Terry Baume de Rose – când l-am primit într-una dintre cutiile Lookfantastic, la prima impresie, nu m-a dat pe spate mirosul, însă a fost atât de bun acest produs încât m-am obișnuit cu mirosul de trandafiri de Damasc și l-am adorat cu totul. Acest produs a hidratat cu adevărat buzele, arătau bine, le-a protejat și nu l-am simțit pe buze. Este greu să mai găsești un balsam potrivit pentru buze după ce ai folosit balsamul intens pentru buze by Terry. Bun produs! Îl super recomand.

Cam atât despre produsele consumate si recomandări despre care am vrut neapărat să vă povestesc și vouă. Sper că v-a plăcut acest articol și ne vedem în curând cu alte subiecte interesante. XOXO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: