Povești din bucătărie

Spălat vase, gătit și curățenia de după gătit…cea care mă enervează cel mai tare. De fapt mă supăr pe mine uneori, că oricât aș încerca, tot dezastru las în urmă și nu e că și cum cineva ar strânge după mine. Dacă fac o prăjitură zici că s-au bătut copiii cu făînă. Ce să facem? Nimeni nu-i perfect. Eu fac dezastru, eu strâng, în timp ce scot flacări pe nas ca un dragon. Și sunt multe momente în care scot flacări pe nas ca un dragon sau erup ca un vulcan. Când găsesc șapte căni murdare în 30 de minute pe masă. Șapte cani. Fiecare strop de apă are cana lui. La fel se întâmplă și când am terminat de spălat vasele și pe ultima o scap din mână și apuca-te să strângi și cioburi după ce ai spălat o chiuvetă plină de vase.

Cel mai mult mă enervează când încerc să fac o prăjitură și fac dezastru, multe vase, de abia aștept să o scot din cuptor și când o scot, zici că cineva m-a sabotat, cineva sigur a pus poze de la alta rețetă pe net, sigur rețetei îi lipsește ceva. Nu mă pricep la prăjituri, nu sunt atât de pricepută în bucătărie, dar gătesc, încerc, mai sparg o farfurie, mă descurc eu cumva.

Mă mai enervează și alte lucruri. Știi momentul ăla când crezi că ai terminat de spălat toate vasele și de fapt ți-a mai rămas o tigaie? Te întorci să ștergi plita și vezi tigaia după ce te-ai bucurat că ai terminat cu vasele. O tigaie! Tigaia aia pe care ai pus-o pe plită la înmuiat cu detergent și apă fiartă să o speli la sfârșit. Pai cui îi place să spele tigăile unsuroase? Iar iese dragonul. Numără până la 10 să se calmeze, spală tigaia și zâmbește. Gata! Iar m-a prins miezul nopții. Îmi place să-mi beau cafeaua de a doua zi fară grija vaselor.

V-ați prins cât de mult îmi place să spăl vasele? Ei bine, nu-mi place și poate sunt pe aici persoane ca și mine, dar să știți că am văzut și persoane pe care le relaxează această activitate/ necesitate sau cum s-o numi. Nu-mi place dar Universul ține cu mine și îmi aduce în cale produse și aparate care să mă ajute în bucătărie să căștig timp, să depun mai puțin efort, să nu mai scot flacări pe nas. Unul dintre secretele mele din bucătărie este noul Fairy Extra+ pe care l-am descoperit in campania BuzzStore. Puteți să vă înscrieți și voi în campanii și să încercați produse noi. Dacă nu aveți cont, găsiți aici formularul de înscriere.

Fairy Extra

Ce face noul Fairy Extra+?

  • Pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, ajutandu-te să economisești timp fiind cu până la 50% mai rapid în eliminarea grăsimii dificile, față de toate celelalte produse Fairy din România.
  • Îndepărtează rapid grăsimea. Nu mai trebuie să lași tigaia la înmuiat și să mai uiți de ea pe plită.
  • Se clătește ușor și lasă vasele strălucitoare
  • Miroase ataaat de bine. Cele trei arome, fresh de citrice, intensă de liliac sau aroma răcoritoare de fructe de pădure roșii, aduc buna dispoziție, calmează dragonul din tine când te prinde noaptea spălând vase.

Noul Fairy Extra+ face foarte multă spumă, este spornic și își îndeplinește toate promisiunile. Aromele noului Fairy Extra+ îmi plac foarte mult, în special aroma intensă de liliac. Nici fructele roșii nu sunt mai prejos. Stiu că foarte multe persoane adoră citricele, dar pe mine nu mă încântă atât de mult. Bine, când vine vorba de un produs pentru vase, nu prea țin cont de arome, însă am vrut să vă spun preferințele mele. Nu în ultimul rand, faptul că nu usucă mâinile este un mare plus pentru acesta. Și nu fac alergie de la el. Vă spun sincer că am mai folosit produse bune pentru vase, puternice, însă am avut și probleme cu mâinile, căci mi-au provocat mâncărimi.

Fairy

Îmi place că Fairy Extra+ este puternic dar în același timp este blând cu mâinile. Desigur, ar trebui să port mănuși de bucătărie cu orice produs, să îmi protejez unghiile și mâinile, însă nu pot să mă desfășor cu mănuși. Daca tot suntem aici în bucătărie, să știți că pe blogul meu găsiți și câteva rețete faine. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: