Pila electrică pentru unghii – manichiura cu ojă semi acasă

Bună! Nu mai este nimic ieșit din comun cu faptul că ne facem singure unghiile cu ojă semipermanenta. Acum vreo 5 ani am început eu să îmi fac unghiile acasă cu ojă semipermanenta, însă nu mereu și întotdeauna am folosit ojă semi 3 în 1. A fost o pauza lungă în care am folosit lac, ojă normală, dar am revenit la oja semipermanenta și am căutat să îmi cumpăr o pila electrica cu baterii.

Maniciura cu oja semi

În legătură cu pila electrică, am avut multe întrebări la care nu am găsit răspunsuri pe internet, așa că am decis să cumpăr o pilă care a fost 50 de lei să văd daca pot să o folosesc și doar așa am găsit răspunsurile la întrebările pe care le aveam. Poate că mai sunt persoane care caută răspunsuri, așa că m-am gândit să fac acest articol care sper să vă ajute.

Pila electrică pentru unghii

Eu am căutat o pilă electrică pentru unghii cu baterii și căutând după pila potrivită, m-am întrebat dacă să cumpăr o pila no name, ieftină, sau să investesc într-o pila Remington, de exemplu care este în jur de 200 de lei.

Am cumpărat, am testat și acum cred că se merita să cumpăr o pila de calitate. Se folosește ușor, se poate folosi pentru a îndepărta cuticulele, se poate folosi pentru a mătui unghiile și nu mă așteptam să fie atât de ușor de folosit cu mâna stangă. Are rotații înainte și înapoi pentru a o folosit cu ușurință.

Pila electrică Innoliving Beaute

Am cumpărat pila electrica Innoliving Beaute de pe Vivre, a costat 50 de lei și am folosit-o pentru manichiură. Aceasta funcționează cu două baterii, are putere, are 6 capete, dintre care două de care am eu nevoie. M-am convins că este utila, că pot să o folosesc, însă calitatea este foarte slabă. Deja unul dintre cele două capete s-a slăbit și nu îl pot folosi. Este vorba despre capătul tip lacrima pentru cuticule, cel mai important de altfel. Norocul meu este că am folosit capătul cilindric, m-am descurcat doar cu el la curățarea cuticulelor și la mătuirea unghiilor.

manichiura cu oja semipermanenta

capete pila electrica

Înainte să cumpăr această pilă electrică, am analizat pila electrică de la Remington și vreau să cred că aceea este făcută din materiale de calitate, că nu se slăbesc atât de repede capetele, că nu se dezlipesc pilele atât de repede de pe capete. Am uitat să vă spun că una dintre pilele pentru pedichiură era deja dezlipită când a ajuns la mine. Se poate repara din fericire, însă oricum nu mi se par niște capete rezistente în timp. În concluzie, daca obișnuiești să iți faci unghiile acasă, cred că o pilă electrică este foarte utila și vă recomand să căutați una de calitate.

Ce produse folosesc pentru manichiura cu ojă semipermanenta?

manichiura

Vă spuneam că folosesc oja semipermanenta 3 în 1, însă întotdeauna cu un Top care să mă ajute să sigilez vârfurile unghiilor. Stiu că dacă este oja 3 în 1 ar trebui să nu mai am nevoie, însă la mine nu funcționează fară acest Top.

  • Folosesc o soluție de curățare a unghiei după utilizarea pilei / NBM Clean Off Solution
  • Folosesc Nail Bonder de la Cupio – Acesta pregătește unghia naturală pentru aplicarea acrylului, a gelului UV de bază sau a ojei semipermanente.
  • Oja pe care am folosit-o este Cupio One Step nuanta Z023
  • Top Coat-ul este de la Gerovital
  • Lampa pe care o folosesc este Janet, model vechi și are în jur de 10 ani, eu sunt foarte mulțumită de ea 🙂

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu informațiile oferite, le puteți lăsa aici sau pe Instagram. Pe curând!

2 thoughts on “Pila electrică pentru unghii – manichiura cu ojă semi acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: