Petrecerea burlacitelor la Hotel Royal- Poiana Brasov

A fost odata ca niciodata o printesa care a intalnit un print, o poveste frumoasa si nu, nu este o poveste din carti, este una reala, iar printesa este prietena mea cea mai buna. Asadar, prietena mea l-a intalnit pe Fat-Frumos si urmeaza sa se casatoreasca. Din pacate cei doi sunt plecati din tara si urmeaza sa faca nunta, iar eu, prietena ei de incredere, va trebui sa ii organizez petrecerea burlacitelor.

Pentru ca o cunosc foarte bine si avem aceleasi preferinte, nu imi este teama ca nu va fi multumita, dar va trebui sa fie ceva special pentru ea, doar este ultima iesire in postura de femeie necasatorita si trebuie sa profitam de aceste momente.

Eu deja mi-am facut planurile pentru petrecerea burlacitelor si pentru ca iubim muntele, atat noi cat si prietenii nostri, nu va fi o noapte a burlacitelor, ci un weekend la munte si o seara intre fete, prietenele noastre, care se vor bucura cu siguranta.

Am ales salonul de evenimente din Poiana Brasov, la Hotel Royal, unde noi am mai fost in trecut si ne-am simtit foarte bine. Vom fi 20 de persoane, atat prietene cat si rude ale viitoarei mirese, am pregatit invitatii, am rezervat camere la hotel Royal si chiar astazi am anuntat-o pe prietena mea care s-a bucurat foarte mult si m-a felicitat pentru alegerea facuta.

Oraganizarea evenimentului la Brasov este cea mai buna solutie. Miresica trebuie sa se relaxeze putin inainte de nunta, sa respire aerul curat de munte si sa ne bucuram, mai ales ca nu ne-am mai vazut de aproape 2 ani si ii este dor de peisajele superbe din Poiana Brasov.

Sambata seara va avea loc petrecerea burlacitelor. Am vorbit cu personalul de la Royal, prietenii nostri amabili de fiecare data pe care ma pot baza, am ales meniul, aranjamentul festiv al meselor si florile, pentru ca va fi o petrecere fastuoasa si eleganta.

Impreuna cu celelalte invitate i-am pregatit miresei multe surprize si cadouri, ba chiar fetele sunt puse pe distractie si au aranjat ca un animator sa fie prezent la petrecere, avem si doua persoane care vor canta si ne vor incanta sambata seara.

Dupa cum va spuneam, avem foarte multe amintiri impreuna si mereu mergeam la shopping si ne amuzam foarte tare, asa ca duminica poate avem ocazia sa facem o sesiune de shopping intr-un Centru Comercial din apropierea hotelului si vom lua masa la unu din frumoasele restaurante din zona.

Seara de duminica trebuie sa fie una relaxanta, asa ca vom sta la povesti in lounge, la barul hotelului Royal si bineintees, ne vom relaxa la sauna de care dispune hotelul. Avem la dispozitie si o camera de jocuri, biliard, asa ca fetele se vor bucura cu siguranta.

Prietena mea asteapta nerabdatoare aceasta petrecere, este foarte incantata si cu siguranta va fi una de neuitat pentru toate persoanele prezente. Fetele sunt foarte fericite ca am ales aceasta petrecere la munte, pentru ca ele sunt prezente foarte des in club si se gandeau ca va fi o petrecere in club, asa cum sunt organizate cele mai multe petreceri ale burlacitelor.

…Si au trait fericiti pana la adanci batraneti…

Acest articol face parte din concursul SuperBlog 2017.

13 thoughts on “Petrecerea burlacitelor la Hotel Royal- Poiana Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: