Perechea perfectă

Hello! Cred că știți deja că sunt pasionată de beauty. Îmi place tot ce ține de machiaj, îngrijirea tenului, ador cremele hidratante și loțiunile de corp și aș cumpăra toate parfumurile din lume.

Deși am multe produse de machiaj, parfumuri și alte maglavaisuri, îmi place să ies din zona de confort, să testez diverse farduri și arome. Stiu exact ce machiaj mi se potrivește când ies undeva, când am un eveniment și când nu vreau să risc.

Astăzi vreau să vă spun despre machiajul care îmi dă încredere în mine, un fel de perechea perfectă care nu mă dezamăgește niciodată.

Machiajul perfect

Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți deja că folosesc nuanțe naturale, gloss-uri, rujuri nude, însă machiajul perfect pentru mine trebuie să conțină neapărat ruj roșu și eyeliner negru.

Mă uit cu drag la pozele de pe Instagram în care purtam des acest machiaj și sincer, acum că se mai răcorește afara, o să mă reîntorc la acesta.

Dacă tot vorbim despre perechea perfectă, nu pot să nu vă spun câteva cuvinte despre parfumul ideal pentru mine. Deși am o colecție de parfumuri, doar pe câteva dintre ele le pot numi perechea perfectă.

Parfumul perfect

Parfumul perfect trebuie să conțină vanilie, flori, câteva fructe, să nu-i lipsească dulceața și să nu fie greoi. Nu cer prea mult de la perechea perfectă, nu-i așa?

Dacă am adus în discuție perechea perfecta, să vă povestesc puțin și despre viața de cuplu. Pe lângă comunicare, iubire, contradicții și împăcare, ca în orice cuplu, în casa noastră nu există reguli scrise.

De-a lungul timpului ne-am format niște reguli astfel încât să ne completăm reciproc. El face cumpărăturile de fiecare dată, îi place, iar eu nu mă pricep la fel de bine. Eu mă ocup de copii, de casă, de culorile și parfumul ei.

La curățenie participă și ceilalți membrii ai familiei din când în când, însă eu am grijă că ei să aibă hainele spălate, călcate și parfumate. La fel și cu lenjeriile. Totul miroase a Lenor, însă mai nou, parfumul este mult mai intens. Știați că și Lenor are perechea perfectă?

Perechea perfecta Lenor

Noul detergent Lenor Allin1 PODS: creat în perfectă armonie cu balsamul Lenor, curată în profunzime, oferă hainelor catifelare, protejează țesăturile, oferă parfum intens și face perechea perfectă cu balsamul cu același parfum.

Fiind pasionată de parfumuri, mă simt tare bine în hainele și lenjeriile spălate cu detergentul și balsamul Lenor și alternez cele două perechi: Lenor Gold Orchid și Lenor Spring Awakening.

Parfumul Gold Orchid este vanilat, puternic, relaxant, elegant, cu amestec de mimoze, note de piersică și trandafir. Parfumul Spring Awakening mă inspira, este proaspăt și mă îmbracă în flori pur și simplu.

Acum că v-am divulgat câteva secrete despre mine și perechea perfectă, aștept cu nerăbdare să îmi spuneți despre voi.

Xo, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: