Parfumurile lunii Septembrie (parfumuri de toamnă)

Astăzi am folosit parfumul pe care îl iubesc de când l-am cumpărat și parcă mai mult în ultima perioadă.

M-am gândit să împărtășesc și cu voi un parfum vesel și iubibil. M-am gândit să vă spun câte ceva despre parfumuri de toamnă, să vorbesc mai mult aici pe blog despre parfumuri, dar ce să vă spun? Că nu țin cont de sezon și folosesc ce vreau eu, când vreau eu?

Mi-am zis: ,,Voi scrie un articol despre parfumul lunii. Dar nu pot. Luna asta (luna trecuta deja) am mai folosit un parfum care m-a impresionat.” M-a prins Octombrie până să public acest articol, dar parfumul a rămas același.

Uite așa a luat naștere articolul acesta cu parfumurile lunii și intenționez să revin cu articole de acest gen de cate ori simt că un parfum este mai special, sau mai special într-o anumită perioadă. Desi am o grămadă de parfumuri care îmi plac foarte mult, nu prea le mai alternez. Folosesc unul o perioadă mai lunga până simt nevoia de altceva.

MY WAY by GIORGIO ARMANI

Gata cu introducerea! Am avut ocazia să testez un parfum nou lansat și acela este MY WAY, by Giorgio Armani. Am primit o mostra de la Notino și mă bucur pentru că am descoperit un parfum nou care m-a cucerit. MY WAY este parcă un amalgam de emoții, de fericire, de veselie. Îmi place povestea lui, sticla, îmi place că am simțit un miros nou pe care nu l-am regăsit în alte parfumuri, că este genul acela de parfum pe care îl simți pe tine toată ziua.

Deși nu are în compoziție frăguțe, pe mine mă izbește un parfum de frăguțe coapte și proaspete când îl pulverizez prima dată, apoi rămâne parfumul feminin și floral. Notele de vârf sunt bergamot și floare de portocal; notele de mijloc sunt tuberoză și iasomie indiană; notele de bază sunt vanilie de Madagascar, mosc alb și cedru de Virginia.

Emanuel Ungaro Fruit d’Amour, Black Liquorice

Black Liquorice este parfumul cel mai ,,eu” parcă din colecția mea. Îmi place să-l port oricând, oriunde, în orice anotimp. Parcă miroase a bezele dulci, este vanilat și iubibil așa cum vă spuneam la început.

Black Liquorice face parte din colecția Ungaro Fruit D’Amour și subcolectia Les Elixirs și toate au forma de mere și capac auriu. Eu am varianta tester și din păcate nu am capac, dar sticluta împreună cu capacul, arată foarte bine.

Nu știu de ce, dar nu aveam mari așteptări în legătură cu persistența acestuia. M-a surprins plăcut, nu stă prost la capitolul persistentă, îl simt pe mine toată ziua și mirosul rămâne în haine. Chiar nu am ce să îi reproșez.

Emanuel Ungaro Fruit d’Amour, Black Liquorice este un parfum oriental vanilat, lansat în 2018. Notele de vârf sunt bergamot, sorbet, floare de prun și pară; notele de mijloc sunt floare de portocal, lemn dulce negru și heliotrop; notele de bază sunt boabe de Tonka și vanilie.

M-aș bucura să stiu dacă ați testat cele două parfumuri și cum le percepeti voi. Vă aștept pe Instagram cu discuții despre parfumuri.

Odată cu acest articol vă anunț că astăzi, odată cu cea mai frumoasă luna de toamnă, începe competiția Superblog și revin cu articole pentru concurs. V-am pupat!

1 thought on “Parfumurile lunii Septembrie (parfumuri de toamnă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: