Parfumuri vintage si rare #1: Van Gogh, Grand Fleuri

Bonjour! Astăzi încep o nouă serie de articole pe blog pentru iubitorii de parfumuri și nu numai, pentru persoanele care vor să descopere parfumuri rare, vintage, scriu și pentru mine, pentru că iubesc miresmele și vreau să le dedic aceste articole. Îmi plac parfumurile. Toate. Desigur că am și eu preferatele mele dar vreau să descopăr parfumuri noi, noi pentru mine, vechi pentru noi toți, să le înțeleg mai bine, să le stiu poveștile, istoria, să înțeleg compozițiile lor, notele. Citesc, mă documentez, ascult și învăț lucruri noi despre parfumuri în fiecare zi.

De-a lungul timpului am tot strâns parfumuri. Nu intenționam să le colecționez, însă le iubesc prea mult și mereu îmi doresc să descopăr alte minunății parfumate și pot să spun că am o colecție, dat fiind faptul că am aproximativ 60 de parfumuri. Noi, vintage, rare, ediții limitate, scumpe, ieftine, florale, orientale, de toate felurile și cred că a venit momentul să vă arăt comorile mele și să vă spun câte ceva despre ele.

Van Gogh, Grand Fleuri

Astăzi vă prezint un parfum prețios, rar, vintage și aveți ocazia să obțineți informații pe care nu le găsiți oriunde, căci și acestea sunt rare. Grand Fleuri este o apă de toaletă de 100 ml, un parfum floral pentru femei din timpurile noastre, pentru femei încrezătoare și elegante. A fost lansat în 1990, iar creatorul său este Alain Alchenberger.

Van Gogh Parfum Vintage rar

Grand Fleuri este destinat femeii care adoră lucrurile fine din viața ei și recunoaște calitatea superioară când o întâlnește. Superficialitatea nu se potrivește stilului ei de viață, extravaganța este ceva pe care îl consideră pierdere de timp. Grija pentru aspectul ei poartă semnătura culturii subtile.

Grand Fleuri este pentru femeia de azi matură și elegantă. Parfumul ei o învăluie și ceea ce lasă în urmă este semnul distinctiv al frumuseții sale naturale.

Buchetul Van Gogh, Grand Fleuri

Compoziția parfumului este un mix delicat de flori de câmp. În vârf se simte prospețimea bergamotei, mandarina californiană și gălbenele nigeriene. Inima parfumului este o trecere la un lux lin de bujor, ylang ylang, caprifoi, iasomie egipteană, garoafa, floare de portocal, violete și crin. În sfârșit, tonuri pudrate de miere, vanilie, heliotrop, iris florentin, îi împrumută lui Grand Fleuri longevitate și seducție.

Pentru un accent subtil, prospețime de lux sau utilizare sofisticată, companie armonioasă, Grand Fleuri se poate folosi pe materiale de mătase, pe poalele unei fuste.

Grand Fleuri este o adevărată bijuterie. Este clar faptul că nu este un parfum de zi cu zi . Sticluța este superbă, prețioasă și simplă în același timp. Pe cutie se poate observa o pictură a lui Van Gogh, o parte din tabloul ,,Semănătorul” și sper să nu greșesc. Vedem soarele mare si stralucitor la stadiul de apus, câmpul, grâul, brazdele maro. Este un parfum interesant cu o bază superbă, puțin dulce, diferită de tot ce a întâlnit nasul meu până acum. Este un parfum vintage, purtabil, pentru femeia modernă.

,,Distribuție exclusivă la depozitari autorizați de parfumurile Van Gogh. Fabricat sub licență în Leiden, Olanda.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: