Paleta Pumpkin Spice Too Faced – review (comandă Lookfantastic, transport si livrare)

Paleta Too Faced Pumpkin Spice

Bine v-am găsit în 2021! În articolul de astăzi vă povestesc despre ultima achiziție de machiaj: paleta Too Faced, Pumpkin Spice lansată anul trecut. Este o paletă de toamnă cu nuanțe parfumate, calde, picante, cu 18 nuanțe mate, satinate și metalice, pigmentate.

Pumpkin Spice Too Faced

Am o grămadă de palete frumoase în colecția mea, însă aceasta a devenit preferata mea de la primele machiaje pentru că mi se pare o paletă completă, nuanțele se blenduiesc ușor, se potrivesc intre ele, nu este o paletă din care să folosesc doar câteva nuanțe, ci îmi plac toate. Trebuie să menționez faptul că este prima paletă a mea dintr-o colecție de toamna de la Too Faced. Părerile despre ea sunt împărțite, iar fetele care au paleta Gingerbread, spun că ar fi asemănătoare cu aceea. Eu nu o am, deci pentru mine este unică. De la Too Faced mai am o paletă, Chocolate Bar, cea care m-a convins că Too Faced mi se potrivește. Îmi place foarte mult formula fardurilor și compozitita nuanțelor din paletele Too Faced.

Nuanțele mate din paletă sunt foarte frumoase și se pot combina cu alte palete, mi se pare o paletă versatilă și colorată pentru orice sezon. Aceasta conține și câteva nuanțe deosebite. Nuanța Crisp este un roz sidefat-auriu superb, nuanța PSL&Chill este un mov metalic cu reflexii albastre, nuanța mată Fall for it este o nuanță de tranziție care arată superb pe piele, la fel și nuanța A La Mode. Toate îmi plac, însă pe acestea nu le-am mai întâlnit în paletele pe care le am eu și simțeam nevoia de astfel de culori.

Aplicarea fardurilor din paleta Pumpkin Spice

Despre aplicarea fardurilor din paleta Pumpkin Spice, să știți că se aplică foarte ușor cu pensula, chiar și cele metalice. Eu le-am folosit fară să umezesc pensula și fară bază de machiaj tocmai pentru a le vedea cum arată fară nici un artificiu, însă cele metalice sunt și mai intense daca sunt aplicate cu degetul.

În pozele de mai jos puteți vedea nuanțele din paletă fară filtru așa cum sunt ele în realitate, aplicate intr-un singur strat și machiaje pe care le-am făcut cu aceasta, cu mențiunea că în realitate, machiajele arată mult mai bine și nuanțele sunt mai intense, construibile, pe cuvânt:))!

Pumpkin Spice Swatches

Pumpkin Spice Swatces 1

Livrare și plată la comanda Lookfantastic

Too Faced

Daca mă urmăriți de ceva timp, știți deja că eu am abonament la cutia Lookfantastic de un an și ceva. Odată cu acest abonament am și câteva avantaje pe acest site, atât pentru mine cât și pentru voi. Dacă doriți să comandați de pe site-ul Lookfantastic, puteți să folosiți acest cod de reducere: NATALIA-R6EB și aveți 25% reducere la prima comandă. Primesc destul de des întrebarea despre cât costă transportul la o comandă Lookfantastic.

Aceasta este prima mea comandă normală la Lookfantastic. La această paletă (150 lei a fost pretul ei) transportul a fost 65 de lei. Comanda ajunge acasă cu DHL cam în 3 zile lucrătoare. Daca vă doriți produse de la Lookfantastic, urmăriți site-ul căci sunt mereu oferte, transport gratuit la unele produse sau primiti transport gratuit daca depășiți o anumită sumă.

Vi s-a părut că am lăudat prea mult această paletă? Nu vi s-a părut, așa am făcut pentru că îmi place foarte mult, mie mi se potrivește și o recomand cu mare drag. Daca aveți și alte întrebări, le aștept cu drag aici sau pe Instagram. XoXo!

1 thought on “Paleta Pumpkin Spice Too Faced – review (comandă Lookfantastic, transport si livrare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: