O stampila cat o mie de cuvinte

Cu totii stim ce-i o stampila. O vedem prin acte oficiale, contracte, facturi, colete, scrisori, folosita de firme, companii si instititii, un obiect foarte important si nelipsit din orice birou.

Stampila ne este cunoscuta inca din copilarie. Prima mea stampila a fost un pestisor, in capatul unui pix si tare incantata eram sa ma stampilez pe maini cu ea.

Imi amintesc, atunci cand medicul a uitat sa imi puna stampila pe reteta. A trebuit sa ma intorc, altfel n-as fi putut sa-mi ridic medicamentele. Mereu cand ma gandesc la stampila, imi amintesc de sunetul stampilei, acel model mai vechi, pe care trebuia sa il apesi cu putere in tus, pentru a imprima cum trebuie pe hartie.

Stampila, mai poate fi identificata si cu acel obiect de care copiii sunt fascinati. Nu cred ca am intrat vreodata intr-un birou si copiii mei sa nu se duca fix la stampila. Ea mai poate fi identificata si cu acel obiect, pe care daca nu-l gasesti, devii instant disperat. Si am vazut asta de cateva ori chiar. Am fost intr-o institutie, iar domnul de la birou, s-a uitat in sertar, n-a gasit stampila si brusc a devenit nervos, apoi a strigat: ,,Lorena! Unde mi-e stampila?”, iar acesta nu este singurul caz. De obicei, stampila este pusa la loc de cinste in birou.

Dar cum ar fi sa am o altfel de stampila? Una magica…

Sa pot sa stampilez un soare pe cer, atunci cand vremea este mohorata, sau un curcubeu, caci fetita mea ma intreaba mereu unde este curcubeul. Sau sa stampilez sanatate, celor ce au mare nevoie, sau iubire in suflete si fericire.

O stampila magica as vrea,

Sa stampilez orice cu ea.

Un soare mare si frumos,

Fara cer negru, sau noros.

Sa stampilez un curcubeu,

Fetita sa imi dau in el.

Ori sanatate-as stampila,

Celor ce au nevoie de ea.

O lume altfel as crea,

Tot ce-i frumos as stampila.

O stampila magica ar fi ideala, dar am creat un joc, pentru familia mea, un joc ce ne face orice zi mai frumoasa. Stampile cu mesaje si un loc plin de amintiri. Locul familiei, un loc special prin care ne distram si stampilam curcubee, soare, cuvinte frumose, fete zambitoare, haioase, inimioare. Acest spatiu este al nostru si zilnic ne lasam gandurile acolo, pe o tabla imensa.

Avem stampile cu mesaje de incurajare, mesaje motivationale, caci, uneori simple cuvinte iti pot schimba ziua si moralul.

Regulile jocului sunt simple. Fiecare membru al familie mele, va lasa un mesaj, zilnic si va stampila ce simte, iar fiecare eveniment va fi stampilat aici.

Ma bucur mereu cand gasesc o stampila cu inimioara, sau o floricica si iata cum o simpla stampila imi face ziua mai frumoasa.

De asemenea, imi place sa pictez si pictez hainutele intregii familii, tricouri in special, dar si pentru cunoscuti si m-am gandit sa imi scot o linie de tricouri pictate de mine, care sa poarte stampila mea.

Ma gandesc de mult timp, sa imi personalizez o stampila, un fel de carte de vizita, cu numarul meu de telefon, email, site, pe care o pot lasa in agenda cuiva, care are nevoie de datele mele de contact, astfel, nu s-ar mai pierde, caci cred ca, tuturor ni s-a intamplat sa pierdem cartea de vizita, exact aceea de care aveam nevoie. As putea sa si printez aceasta stampila, sa o pot folosi ca si logo.

Mi-ar fi un real ajutor si voi apela cu siguranta la Colop Romania, dar mi-as dori o stampila pe care sa o pot purta la gat, sau pe deget, sau chiar breloc. Mi-ar placea tare mult o stampila-inel, patrata, care se deschide si pur si simplu se poate folosi.

Ca si colier, de asemenea mi-ar placea sa fie ceva elegant, impresionant, sa deschid capacul ce ar avea o piatra mare pe el si pur si simplu sa pun stampila. Ca si breloc pentru chei, mi-ar placea sa fie sub forma unei briose. Ar fi dragut, nefiind vorba despre o stampila care sa fie folosita pentru acte importante, ci doar de contact.

Acum voi folosi stampila mea magica si voi stampila multe stele pe cer, o noapte linistita, voi stampila un ,,Noapte buna!” pe tablita familiei, voi purta tricoul cu stampila proprie si un final magic.

Acest articol este pentru SuperBlog 2017.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: