Noutăți Melkior: Colecția nouă FULL ENERGY

Bună! Dacă nu ați aflat încă, Melkior a lansat o colecție nouă de farduri, șase nuanțe vibrante, ultra-metalice 3D cu o textura cremoasă care conferă un aspect metalic intens, de lunga durata.

Acestea sunt rezistente la apă, iar datorită faptului că sunt intens pigmentate, ele au o aderentă bună la nivelul pielii, o rezistenta îndelungată, oferă o acoperire excelenta și pot fi aplicate uniform.

Cele șase nuanțe sunt: Magenta Crush (cel pe care l-am și primit eu), Jade, Vanity, Canary, Pistachio și Cosmic Blue.

Pe lângă farduri, pe site-ul celor de la Melkior găsim două nuanțe delicate de blush mat ( Bonheur și Happiness) și așteptăm nuanțe noi de ruj lichid.

Magenta Crush FULL ENERGY by Melkior

Melkior ne propune o colecție similară unui spectacol plin de energie pentru toate persoanele care vor să fie mereu active, dinamice, deschise spre nou și cunoaștere.

Melkior Full Energy

Eu am primit nuanța Magenta Crush, o nuanță foarte frumoasă pe care am testat-o într-un machiaj simplu, așa cum îmi place mie. Am folosit fardul cu pensula umedă pe pleoapa mobilă și cu pensula uscată în pliu. Îmi place că este foarte pigmentată folosita chiar și cu pensula, este cremoasă și se estompează ușor.

În general fardurile metalice se aplică cel mai bine cu degetul, altele se aplică doar cu degetul, însă nu este și cazul fardurilor FULL ENERGY de la Melkior, care se aplică foarte ușor cu pensula, un aspect pe care eu îl apreciez.

Îmi plac fardurile FULL ENERGY pentru că sunt pigmentate și se aplică ușor chiar și cu pensula uscată, sunt rezistente la apă ceea ce le face perfecte pentru toamnă și textura cremoasa ne ajuta să le aplicăm și să le estompăm ușor.

Nuanța Canary FULL ENERGY îmi place foarte mult și vreau să o cumpăr la un moment, în orice caz toate nuanțele mi se par potrivite pentru orice sezon, pentru evenimente sau încadrate în machiaje de zi cu zi.

Mulțumesc pentru vizită și aștept păreri în cazul în care testați și voi nuanțele noi de la Melkior. Vă aștept pe Insta.

Xo, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: