Noile mele ajutoare la curățenie de la Swiffer

Buna! Acasă este locul unde ne simțim cel mai bine, nu-i așa? Însă cu siguranță ne simțim bine când casa este ordonată și curată. Ei bine, când sunt copii în casă, mai greu menținem curățenia, însă cât se poate, eu încerc să o mențin și mereu caut variante pentru a-mi ușură munca.

Trebuie să vă spun că eu am o mică obsesie când vine vorba despre curățenie. Nu pot să spun că pasiunea mea este să fac toate aceste activități pentru o casă curată, însă ce credeți? Trebuie! Nu funcționez cum trebuie și nici nu pot să mă ocup de activitățile mele până nu am casa cât de cât ordonată și curată.

Noile mele ajutoare la curățenie

Cam o dată la două săptămâni este nevoie de curățenie generală, însă pentru asta este nevoie de menținerea curățeniei, adică acea curățenie rapidă care implică mai putină muncă și timp ca și la curățenia generală. Și mai implică și produsele de la Swiffer, noile mele ajutoare din Campania BuzzStore.

Despre BuzzStore vă tot povestesc eu de câțiva ani. Vă puteți înscrie și voi în campaniile care vi se potrivesc și puteți testa diverse produse în schimbul părerilor voastre sincere.

În Campania BuzzStore Swiffer am primit kit-ul starter ce conține:

  • Mopul cu un cap pivotant la 360 ° care curata oriunde, chiar si in locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare si canapele, precum si colturi si margini
  • Lavetele uscate groase ce retin praful, murdaria si parul
  • Lavetele umede dizolva murdaria si o retin, lasand un miros proaspat si curat
  • Pamatuful (Duster) care capteaza si retine praful, parul si alergeni de la acarieni, pisici si câini de pe aproape orice suprafata, indiferent de inaltime
mop swiffer

Pămătuful Duster

Să vorbim puțîn despre Pămătuful Duster. N-am mai folosit de mulți ani un pămătuf și chiar și eu mă întreb de ce. Tare mult m-am bucurat să descopăr o ,,unealtă nouă” care este de mare ajutor, căci reține praful și îl folosesc în locuri în care ajungeam destul de greu înainte. În plus, la două zile praful este la loc și mențîn mai ușor curățenia cu un pămătuf. Acesta nu împrăștie praful, ci îl reține.

Mop și șervetele umede și uscate de la Swiffer

Mopul cu cap pivotant la 360° este foarte, foarte ușor de folosit, este subțire și pot curăța sub mobilă și canapele, este ușor și de mare ajutor în mentinerea curățeniei. Înainte de a folosi șervețelele umede Swiffer, le folosesc pe cele uscate pentru că acestea rețin părul și atrag praful apoi folosesc lavetele umede. Acestea sunt preferatele mele căci pe lângă faptul că sunt bine îmbibate în soluție, dizolva murdăria și o rețin, împrăștie în casa un miros proaspăt și foarte plăcut, parcă de măr verde.

Folosesc produsele Swiffer la curățenia de zi cu zi, îmi este la îndemăna în cazul ,,accidentelor”, știți voi, când copilul varsă una alta, sau chiar și noi că doar ni se întâmplă destul de des, este de mare ajutor pentru a menține holul curat, mai ales când afara plouă.

mop si servetele umede si uscate Swiffer

Trebuie să vă spun că mopul Swiffer este foarte versatil, adică îl puteți folosi pentru gresia din faianța din baie, pentru oglinzi mari unde se ajunge mai greu, desigur că acesta poate fi utilizat și cu lavete pentru oglinzi sau hârtie, însă pentru mine este cea mai ușoară varianta de a curăța ușile cu oglinzi de la dressing.

Pentru mine, curățenia cu produsele de la Swiffer este mai ușoară și mai rapidă. Daca le folosiți și voi, aștept cu drag părerile voastre, însă daca nu le-ați încercat, trebuie să le încercați, pentru a avea mai mult timp liber pentru voi și cei dragi. Spor la curățenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: