Noile glossuri de la Farmasi: NUDES FOR ALL

Pe 1 Octombrie 2020, Farmasi a lansat o colecție nouă de glossuri, NUDES FOR ALL, colecție ce cuprinde 6 glossuri pentru orice stil cu textură non-lipicioasă, formulă îmbogățită cu unt de shea ce ajută la netezirea liniilor fine și cu efect de buze mai pline.

Le-am testat și pot să vă spun sincer că îndeplinesc toate cele spuse mai sus, ba mai mult, le-aș incadra undeva intre ruj lichid și gloss. Sunt pigmentate, au o formula interesantă pe care n-am mai întâlnit-o până acum, sunt strălucitoare, ofera efect de buze mai pline și le scoate în evidentă.

Cele 6 nuanțe sunt potrivite pentru orice stil, pentru orice look sau eveniment și eu mi-am ales două dintre cele 6, pentru machiajul meu de zi cu zi.

Glossuri nude Farmasi

Nuanța mea preferata este Nude Flirt pentru că se potrivește stilului meu actual. Este un caramel plăcut, destul de rezistent pentru un gloss. Sincer, îl folosesc uneori și pe sub mască și nu se lipește de ea, rezistă chiar bine.

Mi-am pus deoparte și nuanța Rose Fame pe care o folosesc atunci când vreau mai mult de un machiaj simplu de zi cu zi. Această nuanță este mai colorată și arată tare bine pe buze.

NUDES FOR ALL

Farmasi

Cele 6 nuante de la Farmasi din gama NUDES FOR ALL sunt:

  • NUDE FLIRT
  • SATIN PINK
  • CORAL BABY
  • PEACH VIBES
  • CHIC STILETTO
  • ROSE FAME

Ambalajele acestor glossuri plăcute și purtabile sunt asemănătoare cu cele din gama MISS Sparkle, despre care v-am vorbit acum ceva timp, doar că acestea au capac auriu, iar Miss Sparkle îl au argintiu.

Glossurile Miss Sparkle conțin particule strălucitoare, pe când acestea sunt nude, potrivite pentru sezonul toamnă/ iarnă și sunt foarte pigmentate. Dacă ați încercat gama nouă de glossuri de la Fărmasi la recomandarea mea, dați de știre pe Instagram.

Eu sunt mulțumită e acestea și le port destul de des. Sunt produse la preț mic, de calitate si merită atenția voastră.

XOXO, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: