Noile balsamuri Silan Supreme

Hello! Nu ați auzit încă de balsamul de rufe Silan Supreme? Nu ați încercați Silan Supreme până acum? Ei bine, pentru voi vin astăzi cu informații despre Silan Supreme, balsamul cu parfum suprem căci am încercat deja 3 variante și pot să vă spun părerea mea despre acestea.

Gama Silan Supreme cuprinde 4 variante: Glamour, Elegance, Romance și Pleasure. Eu am folosit până acum Glamour, Elegance și Romance.

Glamour este un mix de note fructate, lemnoase și mosc, Elegance un mix senzual de note fructate cu un parfum floral fin, Pleasure cu note cremoase precum lemn de santal și tonka cu o nota de prospețime adusă de petale de trandafir și pară fructata, iar Romance este un parfum elegant, cu note fructate proaspete și cu aromă de buchet de trandafiri roz și flori albe.

Silan

Ce pot să vă spun eu despre miros, despre variantele pe care eu le-am folosit, este faptul că miros a parfum scump, a parfum fin și mirosul persistă în haine mult, astfel încât șifonierul meu miroase ataaat de bine și este o încântare de cate ori scot o haină curată. Miroase în șifonier, dar și hainele. Este o plăcere să îmbraci o haină curată, catifelata și parfumată. Parfumieri francezi s-au ocupat de această parte a gamei Silan Supreme, deci nu este o întâmplare faptul că acestea miros genial. Și nu pot să aleg, toate îmi plac, toate își mențin mirosul în haine cu brio.

Pe lângă parfumul fin pe care îl capătă hainele, acestea sunt catifelate și se calcă mai ușor datorită formulei Creme-Care, o formulă cremoasă, îmbogățită care îngrijește și netezește țesăturile hainelor.

Balsam Silan Supreme

Alegeri sustenabile alături de Silan

Formula balsamului Silan Supreme conține capsule de parfum cu biodegradabilitate îmbunătățită, recipient realizat din 100 % plastic reciclat și folie detașabilă cu perforație, pentru a recicla mai ușor.

Dacă nu știți dozajul corect pentru a utiliza Silan, să știți că acesta nu trebuie diluat și îl puteți folosi astfel:

  • 25 ml pentru haine catifelate 4-5 Kg (spalare automata)
  • 35 ml pentru extra catifelare 4-5 Kg (spalare automata)
  • 55 ml pentru haine deosebit de catifelate 4-5 kg (spalare automata)
  • 15 ml pentru haine deosebit de catifelate 10 l (spalare manuala)

Eu am avut ocazia să aflu și să mă bucur de produse din noua gamă Silan datorită proiectului TRND prin care și voi puteți participa la diverse campanii. Vă faceți cont pe site și acolo găsiți toate informațiile necesare. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: