Milka aniversează 120 de ani!

Pe la prânz, după ce deja am pregătit și a doua cafea, simt nevoia de ceva dulce. Scotocesc prin sertarul cu surprize dulci, iau o ciocolată Milka, o desfac și mănânc un pătrățel. Apoi…parcă mai merge unul. Ok! 3 pătratele de ciocolată Milka cu lapte sunt doza ideală de fericire. Îmi place Milka cu lapte. Ciocolata clasică este favorita mea și o cumpăr cel mai des, însă cu ocazia a 120 de ani de Milka am primit un pachet cu multe sortimente Milka și cred că o să mai ies din zona de confort.

Ce am descoperit în pachetul BUZZStore în colaborare cu Milka?

Milka
 • Milka Alpine Milk
 • Milka Dark Milk Alpine Milk
 • Milka Almond
 • Milka Strawberry Cheesecake
 • Milka Oreo White
 • Milka Peanut Caramel
 • Milka Bubbly White
 • Milka Moments Assorted
 • Milka Just for you pralines
 • Milka Choco Crème
 • Milka Brownie
 • Milka Oreo Cookie Sensations
 • Kit Aniversar (Farfurie si rețetă tort aniversar Milka)

Toate sunt bune, cred că știți cu toții ciocolata Milka, mai ales Milka Alpine Milk, însă vă recomand să încercați și alte sortimente pentru că veți descoperi specialități deliciose.

Pralinele Just for you și Milka Moments Assorted mi se par foarte fine, potrivite pentru momente tandre, pentru cadou, pentru a-ți arăta dragostea fata de cineva. Milka Brownie sau Milka Oreo Cookie Senzations mi se par potrivite cu un pahar de lapte pentru momentele de relaxare. Milka Strawberry Cheesecake și Milka Peanut Caramel sunt sortimente pe care trebuie să le împarți cu familia sau cu prietenii. Acestea sunt două sortimente pe care le-am descoperit cu ocazia aceastui pachet aniversar (sosit prin intermediul BUZZStore) și mi se perfecte, delicioase, niste combinații speciale.

Milka1

Cum au primit copiii această surpriză ? Ca orice copil care știe că urmează să primească o cutie plină de ciocolată. Am fost nevoita să ascund Milka peste tot, mai ceva că Iepurașul de Paște pentru a face câteva fotografii și pentru a consuma ciocolata cu măsură. Astăzi am încercat Milka Peanut Caramel, o combinație de ciocolată fină, caramel și alune. Trebuie neapărat să o încercați în cazul în care nu ați gastat-o încă și vă place ciocolata.

Milka

Aniversarea de 120 de ani a ciocolatei tandre este prilejul perfect pentru a accentua filozofia Milka: mai multă tandreţe oferită celor din jur inspiră şi aduce oamenii mai aproape, iar pe fiecare dintre noi ne face mai înţelegători, mai rabdători şi mai generoşi. Chiar weekend-ul trecut am petrecut momente alaturi de părinți și ciocolata Milka. A fost un weekend plin de momente frumoase ca de fiecare dată, un fel de Milka Party, doar că am primit noi cadourile.

Milka are surprize și pentru voi! Dacă nu ai aflat încă, Milka are o campanie prin care îndeplinește dorințe. Așa își sărbătorește aniversarea de 120 de ani. Înscrie și tu o dorință tandră pentru tine sau pentru cei dragi și Milka o poate transforma în realitate! Găsești formularul de dorințe pe site-ul Milka. Eu mi-am pus deja o dorință și te invit și pe tine. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: