Mica mea colectie Dior – Backstage & Diorific

Una dintre ultimele achiziții în materie de machiaj este paleta Dior BACKSTAGE GLOW 001, o paletă mult lăudată de iubitoarele de beauty, paleta care a devenit imediat preferata mea. De obicei cumpăr produse care mă atrag, mă încântă mereu noutățile, însă nu urmăresc un brand anume și nu intenționez să colecționez produse. Daaar, având câteva produse Christian Dior, am considerat că trebuie să fac un articol dedicat lor și am multe de spus despre paletă.

Paleta Dior BACKSTAGE GLOW 001

“Dior Backstage este o linie inspirata de experienta mea din culise. Include toate produsele mele esentiale, in nuante neutre si cu formule profesionale, adaptabile, potrivite fiecarui tip de ten.”

PETER PHILIPS, Director de Imagine si Creatie Dior

Paleta Dior Backstage (Universal) 001 vine cu două iluminatoare, un blush și un bronzer. Aceasta este o paleta universală și acest aspect îmi place cel mai mult la ea. Se poate folosi cu succes pentru machiajul feței și al ochilor, nuanțele sunt pigmentate și strălucitoare, ușor de blenduit. Daca vă doriți un look luminos, natural și în același timp, glowy, vă recomand această paletă superbă.

STROBE WHYTE

Strobe White este un alb strălucitor, metalic, fin, pigmentat, un iluminator perfect din punctul meu de vedere. Orice machiaj al ochilor arată altfel odată ce pun acest iluminator în colțul intern al ochilor. Este nuanță care m-a făcut să îmi doresc paleta, urmărind tutoriale și descrieri ale paletei înainte să o cumpăr. Este un iluminator frumos, arată bine, este strălucitor dar fin, se așază foarte frumos pe piele.

STROBE GOLD

Strobe Gold este un auriu discret, cald, cu străluciri metalice care se poate folosi atât pe pielea albă cât și bronzata, se poate amesteca cu nuanța albă pentru a obține o nuanță diferită de iluminator sau pe pleoape. Arată grozav și pentru machiajul ochilor.

BLUSH PINK

Blush pink este un roz luminos, metalic, cu o pigmentație semi-opacă, construibilă (la fel că și celelalte nuanțe). Blush pink poate fi folosit că topper peste un blush mat pentru mai multă culoare dar și singur pentru o îmbujorare naturală. Și acest fard din paletă poate fi utilizat cu succes la machiajul ochilor și arată ataaat de bine.

BLUSH BRONZE

Blush Bronze este un maro mediu-închis cu luciu metalic care este construibil. Pe pielea mea albă arată tare bine că și bronzer, deși nu mă așteptam să arate bine, fiind cu luciu metalic. Este subtil, conturează frumos fața, arată foarte bine și pe pleoape, în pliu, așa cum îl folosesc eu. Fiind o paletă universală, fiecare nuanță în parte se poate folosi după preferințe. Este o paletă versatilă care mă duce cu gândul la vacanțele de vară, căci doar cu ea se pot creea machiaje superbe si rapide.

RUJ DIOR DIORIFIC 18

Rujul Diorific este un accesoriu Haute Couture care poartă semnătura casei de modă Dior. Dispune de o formulă unică, care hidratează buzele și menține culoarea pentru mai mult timp. Finisajul mat nu permite întinderea rujului și se așază perfect pe buze. Colorează intens și fură toate privirile. Design-ul elegant și sofisticat, face din acest ruj o adevărată bijuterie.

Eu am rujul Violet Twist, un ruj foarte pigmentat, rezistent, cremos, o nuanță bogată ce se aseamănă cu cireșele amare. Nu este un ruj a carei nuanță să mă avantajeze, însă chiar îmi doresc să îl port la un moment dat pentru că textura lui și mirosul îmi plac. Pentru mine este un ruj de colecție, o bijuterie pe care o să o păstrez cu siguranță.

DIOR DIORIFIC 899 COSMIC

Produs-semnătură al colecției de Sărbători 2016, Diorific Vernis vine cu patru nuanțe perlate desăvârșite: mov închis lucios; grena cu luciri aurii, violet și fuchsia; auriu patinat cu sclipiri metalice; și roz dens cu sclipiri argintii.

Diorific Dior Cosmic

Oja Dior 899 Cosmic

899 Cosmic este o nuanță de Sărbători in ediție limitată negru-violet cu particule strălucitoare fine în nuanțe de bronzy și burgundy. Oja se aplica ușor, se usucă repede, are un finish natural/lucios. Îmi place foarte mult nuanța și atunci când nu o să mai fie produs în sticluță, aceasta vă rămâne în colecția mea.

Cam atât despre minunatele produse Dior pe care le am. Daca vă doriți o paletă versatilă, produse esențiale, Backstage este colecția de moment care cuprinde mai multe palete și fonduri de ten foarte iubite. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: