Machiaj pentru luna iubirii cu produse favorite

Fară să ne dăm seama, asociem în general machiajul romantic (să-i zicem așa) cu inimioarele roșii, la fel cum asociem iubirea. Poate vă așteptați să vedeți un ruj roșu, căci este recomandat în luna Februarie, însă eu văd altfel un machiaj care poate fi purtat în luna Februarie și nu numai, căci vine primăvara și mi se pare potrivit și pentru anotimpul florilor.

Am creat un machiaj romantic, proaspăt, vesel, simplu și ușor de realizat, am folosit fucsia, roz, două farduri mate, unul strălucitor și vreau să vă vorbesc despre produsele folosite. Contează atât de mult textura fardurilor pentru o persoană care nu este makeup artist și am învățat din experiență că anumite farduri duc la un rezultat bun datorită calității. Nu toate produsele scumpe sunt extraordinare, însă unele sunt impresionant de ușor de folosit, cum sunt fardurile de la Too Faced.

Machiaj luna iubirii

Machiaj romantic

Ce produse de machiaj am folosit?

Machiaj ochi si buze

Am folosit paleta Too Faced, Pumpkin Spice nuanțele: A la Mode și You Spicy în pliurile pleaopelor și Oh My Gourd, fardul glitter roz pe pleoape. You Spicy este fardul pe care l-am pus și pe pleoapele inferioare. Este paleta mea preferată dintre zecile de farduri încercate, mai ieftine și mai scumpe care mi se pare potrivită pentru orice sezon chiar daca face parte din ediția de toamnă. Găsiți aici review Too Faced, Pumpkin Spice.

Palete favorite

Produse favorite

Am folosit tușul Eyeko Black Magic, un tuș foarte ușor de folosit și rezistent pe care l-am primit într-o cutie Lookfantastic.

Am folosit rimelul Gosh Boombastic Crazy Volume Mascara, rimelul meu preferat pe care vi-l recomand. Este o nebunie de rimel cu o periuță atipică. Oferă cu adevărat volum și alungește genele.

Pentru gene cu efect de gene false, pentru rezistență, am folosit ,,jucăria” mea preferată pentru gene, întorcătorul de gene electric DC Beauty.

DC Beauty curler

Melkior Gentle

Pe buze am folosit rujul mat lichid de la Melkior, nuanța noua Gentle. Este rujul meu preferat în această perioadă, este rezistent iar nuanța Gentle este superbă și se potrivește la orice machiaj, la orice ținută și ocazie, zic eu.

Am folosit și un creion de conturare a buzelor/ Smoothing MN Generation, un creion de buze rezistent și cremos.

Machiajul feței

Fondul de ten folosit este Shiseido Synchro Skin Glow, un fond de ten lichid cu acoperire mică spre medie care arată foarte bine pe ten, este natural și oferă un aspect proaspăt tenului. Vreau să revin cu păreri despre el și cu mai multe detalii.

Anticearcanul Lock-it KVD Vegan Beauty este cremos, are acoperire mare, arată bine, oferă luminozitate și este favoritul meu. Îmi plac foarte mult produsele cremoase și rar găsesc ceva care să mi se potrivească, iar acesta îndeplinește toate cerințele mele.

Shiseido si KVD Lock it

Posietint Lip & Cheek Stain de la Benefit este un produs pentru obraji și buze, se poate folosi ca și blush așa cum l-am folosit eu în acest machiaj și în ultima perioadă. Îl folosesc de când am cumpărat paleta Dior Backstage Glow, al cărui blush îl folosesc uneori ca și topper și pentru că am ajuns și la ultima paletă folosita, paleta Dior Backstage Glow este cea mai folosita din ultima perioada. De când o am de fapt. În acest machiaj am folosit toate cele patru nuanțe, însă mai multe detalii despre aceasta găsiți în articolul dedicat produselor mele de la Dior: Mica mea colectie Dior Backstage & Diorific.

Am ajuns la ultimul produs: Nyx Dewy Finish. Este nou în colecția mea de beauty și este folosit în premieră pentru machiajul acesta. Cel pe care îl aveam inainte, simțeam că este prea parfumat și strânge fața, pe când acesta de la Nyx mi se pare perfect pentru mine. Revin cu păreri.

Nyx Dewy Finish

Daca aveți întrebări despre produse, nelămuriri, daca vreți să vedeți și alte produse de beauty și păreri, vă invit pe Instagram. Vă doresc să fiți înconjurate de iubire în fiecare zi, să primiti flori cât mai des și o floare în plus de Valentine’s Day și Dragobete. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: