Mă înscriu la SuperBlog 2021

2017, pauză, 2020, 2021… acesta a fost parcursul meu în competita SuperBlog din 2017 până acum. Au trecut câțiva ani de parcă au zburat, nu mai zic de timpul de la competita trecută. Doar am clipit și am scris atât de puțin pe blog de atunci…De ce? Nici eu nu stiu, poate pentru că doar am clipit și nu am avut timp, oricum cel mai mult îmi place să scriu toamna, scriu cu plăcere, cu spor, cu liniștea toamnei, cu atmosfera de care îmi este de fiecare dată dor.

Planuri pentru această toamnă și pentru Superblog

Competiția SuperBlog începe cu mine? Da! Competiția începe cu mine și la fel ca fiecare dată, mă lupt eu cu mine însumi. Îmi doresc să cunosc oameni noi, sponsori noi, subiecte noi și să fiu concurent finalist. De fiecare dată când mă înscriu este clar că îmi asum că pot să duc până la capăt competita. Mă înscriu de fiecare dată cu gândul că voi participa la toate probele și sper să nu apară ,,surprize”.

Anul trecut am fost blogger finalist în Competiția SuperBlog pe locul 11. Nu particip pentru locul 1, consider că mai am multe de învățat, însă ținând cont de faptul că mă lupt cu mine în această competiție, n-aș vrea că eu cea de anul trecut să fie mai puțin inspirată decât eu cea de acum, însă se prea poate căci nu prea m-am antrenat.

Pentru mine SuperBlog este ca și o scoală de blogging. Mereu am de învățat din această competiție. Sunt probe care mă scot din zona de confort și reușesc să scriu pe diverse teme, au fost probe la care am crezut că nu pot, dar am putut, au fost probe care m-au făcut să mă gândesc să renunț, dar n-am renunțat, au fost note dezamăgitoare care m-au ambiționat și mai mult, au fost nopți în care am scris și a doua zi mi-am dat seama că nu este ce trebuie și am luat-o de la început. Toate acestea m-au ajutat să învăț. Și mai sunt și colegii mei de competiție pe care îi apreciez. Este interesant să citești stiluri atât de diferite, probe văzute din atâtea unghiuri, unele la care nu m-aș fi gândit. Sunt frumoase și interesante competițiile de blogging, mai ales când iți iubești blogul și cunoști iubitori de scris.

Ce urmează?

Vă invit să îmi fiți alături în această călătorie și vă mulțumesc în avans. Prima mea probă se lansează pe 1 Octombrie. Numai bine, avem timp să ne acomodăm cu noul drum numit Clasa 0. Presimt că vă fi o toamnă de neuitat. Dacă sunteți curioși despre ce urmează pe blog în perioada următoare, pe lângă articolele din competiție vor urma și articole de beauty și lifestyle cu multe noutăți și promit să scriu mai des.

Înscrie-te și tu!

Prima dată când m-am înscris în competite, nataliaconstantin.ro avea doar câteva luni de când exista. Nu mi-a fost teamă de competiție pentru că nici nu prea cunoșteam această lume a blogging-ului. Am învățat treptat și mai am multe de învățat, însă dacă ai și tu un blog și ți-e teamă de necunoscut, iți promit că iți va plăcea SuperBlog. Cum te înscrii la SuperBlog? Găsești aici toate detaliile despre înscriere. Succes și pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: