Ma inscriu la Spring SuperBlog, a 18-a editie a competitiei

Hey, ghiocei! Vreau sa va anunt ca odata cu primavara, incepe competitia SuperBlog- Spring SuperBlog 2019, a 18-a editie a competitiei. Acesta este un articol prin care vreau sa va anunt ca intru in aceasta competitie din nou.

Este pentru prima data cand ma inscriu la SuperBlog de primavara si de abia astept sa primesc martisoarele zise ,,probe” si martisoarele zise ,,note”:)). Ei bine, martisorul ,,proba” vine chiar pe 1 Martie.

Care este telul meu in aceasta competitie? Vreau sa merg pana la capat, sa fiu concurent finalist, adica ala care parcurge toate probele, indiferent de note si de clasament.

In competitia din iarna m-am inscris si m-am oprit dupa prima proba pentru ca am stiut ca timpul nu imi va permite sa le parcurg pe toate, dar acum sunt hotarata sa merg pana la capat.

Presimt ca urmeaza o competitie frumoasa si de abia astept sa scriu articole inconjurata de flori, martisoare, ciripit de pasarele si raze de soare. Ar trebui sa fiu mult mai inspirata de acesta data, pentru ca starea mea depinde foarte mult de vreme si primavara imi da un vibe extraordinar.

M-as bucura tare sa primesc sustinerea voastra si vreau sa va urez o primavara frumoasa si plina de bucurii.

Succes tuturor superbloggerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: