Lysaskin Xerolys, produsele cu URODIUM care hrănesc și calmează pielea

Bonjour! Produsele Lysaskin sunt dezvoltate și fabricate în Franța. Portofoliul de produse cuprinde produse pentru aproape toate stadiile de uscăciune a pielii: de la piele uscată la piele sever uscată, piele cu tendință atopica sau de descuamare, bătături.

Lysaskin Xerolys Emulsie de corp hidratantă și relipidifianta, care îngrijește pielea uscată datorită complexului său brevetat URODIUM, o asociere de ingrediente active ce sporește capacitatea de hidratare și menține hidratarea pielii până la 24 de ore. Lysaskin Xerolys face parte dintr-o campanie BUZZStore. Vă puteți înscrie și voi. BUZZStore este aventura prin care descoperi diverse produse și campanii. Puteți testa doar ce vi se potrivește.

Xerolys 5, emulsie hidratantă și relipidifianta

Xerolys 5 este o emulsie destinată pielii uscate, xeroză, piele îmbătrânită, agresiuni climatice, terapie puva prurit moderat și se poate folosi pe față și corp.

  • Hidratează și protejează pielea normală sau cu tendință de uscare datorită URODIUM: uree 5%, clorură de sodiu 2%, Glicerină, Lactat de sodiu
  • Reduce pruritul / mâncărimea (Uree, Clorură de sodiu, Alantoină)
  • Reduce evaporarea apei din epiderm și hrănește stratul cornos al pielii (Unt de Shea, Ulei de Jojoba, Ulei de sâmburi de caise, Ceară de albine, Vaselină, Ulei Mineral).
Xerolys Lysaskin

Xerolys 10,emulsie de corp hidratantă și relipidifianta

Xerolys 10 este pentru pielea foarte uscată, ihtioza, dermatită iritativa, prurit senil, prurit post-hemodializă corp.

  • Hidratează și protejează pielea uscată datorită URODIUM: Uree 10%, clorură de sodiu 5%, Glicerină, Acid lactic
  • Reduce pruritul/mâncărimea (Uree, Clorură de sodiu, Alantoină)
  • Reduce evaporarea apei din epiderm și hrănește stratul cornos (Unt de Shea, Ulei de Jojoba, Ulei din sâmburi de caise, Ceară de albine, Vaselină, Ulei mineral.
  • Reface filmul hidrolipidic natural al pielii (D-Pantenol, Sterol vegetal, Acetat de tecoferol, Squalan)

Experiența mea cu emulsiile Lysaskin Xerolys

Eu folosesc zilnic produse hidratante pentru că am pielea uscată și dacă nu o hidratez risc să mă confrunt cu descuamarea pielii care este neplăcută și inestetică. În afară de uscăciune a pielii, pruritul este o alta problemă care la mine se manifestă în momentul în care pielea este uscată. Este cumva semnalul pe care pielea mi-l dă, că am nevoie de hidratare. Am folosit emulsiile Xerolys 5 pe față și 10 pe corp și pot să vă spun că sunt genul acela de creme pe care trebuie le ai în casă, de fapt ai nevoie de ele dacă ai pielea cu diverse probleme.

Pe lângă aceste ,,probleme” ale pielii care nu sunt medicale, ci tipul de piele care cere hidratare, am observat că Xerolys calmează pielea, iritațiile pielii, coșurile care apar din când în când. Am folosit Xerolys seara și dimineața deja coșurile erau mult mai mici, calmate, nu mai erau inflamate. Emulsiile Xerolys m-au convins că sunt produse bune pentru tipul meu de piele, îmi place textura ușoară, se absorb rapid în piele și au miros subtil. Un alt aspect care m-a cucerit la Xerolys este faptul că se pot folosi și pentru copiii peste 3 ani.

Pe lângă Xerolys 5 și 10, găsiți Xerolys+ pentru pielea uscată sever, Xerolys 30 emulsie kerato-reglatoare hidratantă, Xerolys 50, emulsie keratolitica și hidratantă. Lysaskin cuprinde mai multe game pentru diferite afecțiuni ale pielii. Mai găsiți gama Atolys pentru piele cu tendință atopica și Psorilys pentru piele cu tendință de descuamare.

Acum mulți ani am învățat să îmi îngrijesc pielea, să am o rutină de îngrijire în fiecare seară, astfel încât să evit senzația de strângere, de piele aspră, aceste semne prin care pielea noastră parcă ne vorbește, cere îngrijire, hidratare. Voi cum vă îngrijiți pielea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: