Luciul de buze Ultrashine Lipgloss de la Melkior

Ultrashine Lipgloss Melkior

Draga mea, în luna iubirii, pe 13 februarie mai exact, Melkior a lansat luciul de buze Ultrashine Lipgloss, o surpriză plăcută, așa cum obișnuiește să facă acest brand de fiecare dată.

Sinceră să fiu, aveam nevoie de strălucire după o perioadă lungă de utilizare a rujurilor mate, cel mai folosit fiind tot un produs de la Melkior, rujul Matte Stain, nuanța crazy, pe care o vedeți mai mereu în clipurile mele de pe YouTube.

Dacă vrei să îți faci o idee despre acest luciu de buze, să știi că mie mi se pare că strălucește ca piatra de Ametist pe care eu o am. L-am asociat cu ea de prima dată când l-am văzut, iar nuanța este superbă, un violet cu particule fine sclipitoare, pentru un look diafan.

 

Textura ușoară a acestui luciu de buze m-a cucerit, căci este foarte confortabil pe buze și nu este lipicios. Pot să spun că mie îmi plac în general texturile produselor de la Melkior, atât a rujurilor cât și a produselor pentru unghii.

Am purtat luciul de buze Ultrashine Lipgloss destul de mult, dar în perioadă următoare îl voi și mai mult pentru că mi se pare că este un produs luminos care se potrivește de minune cu razele soarelui de care nu prea am avut parte în ultima perioadă și îl voi purta atât simplu, dar și aplicat peste un ruj mat, pentru un plus de strălucire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cum sa nu-l adori? Noul #lipglossmelkior #lipstain #melkior #lipstickph #shinee #shiny #sirena #cute ##lipgloss #ultrashinelipgloss #news #new

O postare distribuită de NATALIA C. (@natalia_constantin) pe

Aplicatorul este în foarma de lacrimă, aș spune eu, nu lacrimă de tristețe, ci de fericire:)) și face aplicarea ușoară, iar mirosul este absolut delicios.

Nuanța pe care eu o am este SIRENA, dar Ultrashine Lipgloss se găsește în două variante: Sirena(12510) și True (12511), nuanță absolut superbă.

Luciul de buze Ultrashine Lipgloss îl găsești pe site la prețul de 49,90 și îți recomand să verifici site-ul pentru că Melkior vine de fiecare dată cu oferte delicioase.

Dragă mea, acestea fiind spuse, îți doresc o primăvară strălucitoare, așa cum ești tu în fiecare zi.

Xoxo, Natalia.

11 thoughts on “Luciul de buze Ultrashine Lipgloss de la Melkior

  1. Mulțumesc pentru prezentare. Am sa testez și eu în magazine produsele Melkior. Arata foarte bine acest luciu de buze, dar nu sunt sigura cum se comportă pe buzele mele extrem de deschise la culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: