Lookfantastic Beauty Box din Februarie (Ultima cutie și concluzii finale)

Bună! Am primit cutia de frumusețe Lookfantastic din Februarie și vreau să vă vorbesc despre conținutul ei, însă pentru că am decis să renunț la abonament după un an și trei luni, o să vă spun de ce, o să vă spun și concluziile generale despre acest abonament în acest articol, ultimul din seria Lookfantastic. Găsiți review și prezentare a fiecărei cutii în tot acest timp. Dacă vreți să le vedeți, dați căutare ,,Lookfantastic” pe blogul meu și vă apar toate articolele.

Lookfantastic Beauty Box din Februarie

Cutia primită de mine conține:

  1. Eyeko Galactic Lid Gloss nuanta 4 ml
  2. Illamasqua Mini Beyond Veil Primer
  3. Bubble T, unt de mâini și corp Straweberry Macaroon
  4. Balance Me, mască de față AHA GLOW
  5. Magnitone London, două dischete demachiante reutilizabile
  6. Madara, cremă de față SOS Hydra Recharge
Bubble t Straweberry Macaroon

Illamasqua Primer

Magnitone London

După cum vedeți, am primit produse de la branduri bune în cantități mai mari și mai mici. Îmi place foarte mult untul de la Bubble T care miroase delicios și intens, mă bucur de dischetele reutilizabile pentru că am renunțat la cele normale și niciodată nu sunt de ajuns, arată foarte bine primerul de la Illamasqua, crema de la Madara. De fapt toate produsele îmi plac, doar că unele mai mult.

Madara SOS

Balance Me

Eyeko Zodiac

Madara este un brand pe care l-am descoperit datorită cutiei Lookfantastic și îmi place mult, la fel și Eyeko, Illamasqua și mai sunt și altele. Am în colecția produse care au intrat în favoritele mele și le folosesc în rutina de beauty de zi cu zi.

De ce renunț la Lookfantastic?

Când m-am abonat la LF, mi-am făcut abonament de 6 luni și iată că a trecut un an și trei luni. Am continuat pentru că mi-a plăcut foarte mult cutia. Am avut și comentarii, mici nemulțumiri, însă prețul ei este mic dat fiind faptul că vine din Anglia cu produse de calitate. Se mai repetă produsele, se repetă brandurile, însă chiar și așa, această cutie și-a meritat toți bănuții (77 de lei în cazul meu).

Renunț la abonamentul Lookfantastic pentru că am prea multe produse, pentru că nu vreau să fac stoc de produse din cutiuță și sincer, nu mai sunt atât de curioasă de cutie, am descoperit deja brandurile și vă spuneam că se repetă, însă aș mai reveni la ea la un moment dat. Deocamdată vreau să folosesc produsele primite în cutii și vreau să revin aici pe blog cu păreri despre ele și despre altele pe care le folosesc.

Dacă vă doriți cutia, eu recomand cu drag abonamentul și dacă aveți întrebări mă puteți contacta aici sau pe Instagram. În orice caz, găsiți o grămadă de informații despre Lookfantastic în articolele mele. Cam atât am avut de spus despre călătoria Lookfantastic, însă am multe noutăți și planuri pentru blogul meu. Am multe idei și descoperiri frumoase pe care de abia aștept să le aduc aici, așa că stați pe aproape. Pe curând!

Lookfantastic din Ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: