Lolita Lempicka- Dragoste la primul ,,PUF”

Hello girls! Nu am mai scris un articol de o săptămâna și mi se pare că a trecut ataaat de mult timp…dar am revenit și astăzi vorbim despre pantofi, bijuterii….glumesc! Subiectul acestui articol este parfumul ce tocmai a intrat în colecția mea, Lolita Lempicka, un parfum cumpărat chiar pe data de 12 iunie, zi în care blogul meu a împlinit un anișor 🙂
Am simțit nevoia să existe ceva care să îmi amintească de această zi și ce putea fi mai potrivit decât un parfum? Îmi place să asociez parfumuri cu oameni, momente, evenimente, să am amintiri parfumate.

Parfum Lolita Lempicka

De ce am ales parfumul Lolita Lempicka?

Păi…de ceva timp mi-l doresc, l-am tot văzut lăudat de alte persoane și citind pe internet păreri, am simțit că este compatibil cu mine și da, este!
Să vorbim puțin și despre parfumul în sine, zic!
Parfumul este descris ca fiind un parfum Floral- Fructat Gurmand, lansat în 1997, creatorul sau fiind Annick Menardo.

  • Notele de vârf sunt: violetă, iederă și anason stelat;
  • Note de mijloc sunt: stânjenel, crin Amaryllis, lemn dulce, rădăcină de stânjenel și cireșe;
  • Notele de bază sunt: boabe de tonka, vanilie, vetiver, mosc alb și pralină.

 

Lolita Lempicka Lolita

Tot citind despre acest parfum înainte să pun o comandă, am văzut că multe persoane îl preferă iarnă, însă pentru mine este MI-NU-NAT chiar și în această perioadă ,,caldă de tot”. Ei bine, este un un parfum dulce dar un dulce plăcut, deloc innecacios. Din punctul meu de vedere, Lolita Lempicka este mai degrabă un parfum Floral- Oriental Gurmand și la primul ,,PUF” simț condimente, flori, boabe de tonka, vanilie, o combinație iubibila, pudrată, apoi simt lemnul dulce, cireșe și pralină.

Dragoste la primul ,,PUF”?

Da! Când l-am pulverizat prima dată am zis, Da! Îmi place! Mi-a dat starea de bine pe care o caut în parfumuri, de liniște, #onlygoodvibes, cum îmi place mie să spun. Pentru mine parfumurile înseamnă mai mult decât bijuterii sau pantofi și starea de fericire este maximă doar cu un singur ,,PUF”. Sticluța parfumului este ca o bijuterie, finuță, elegantă, interesantă și codița este chiar pulverizatorul parfumului, neavând un alt capac.

Despre persistenta parfumului, să știți că este prezent întreagă zi pe pielea mea, 6 ore fiind foarte puternic și îl simt fără să îl miros direct pe piele, dar știți și voi că depinde foarte mult de PH-ul pielii.
Eu am cumpărat variantă de 30 ml, am avut noroc și am prins o ofertă bună, așadar parfumul de 30 ml a costat 60 lei și l-am comandat pe Elefant.

Sper că m-am făcut înțeleasă cu ce am vrut să vă spun despre acest minunat parfum, că vă place acest articol parfumat și dacă am omis ceva sau aveți întrebări, le aștept cu mare drag.

6 thoughts on “Lolita Lempicka- Dragoste la primul ,,PUF”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: