Invitație la ceai Cupper

Bună! Astăzi te invit la ceai. Vreau să iți povestesc despre începutul primăverii și ce lucruri interesante am descoperit în ultima perioadă. În primul rând vreau să iți povestesc despre ceaiul pe care vreau să ți-l servesc. Ce preferi? Cupper ZEN BALANCE SAU PURIFY ME? Să știi că mie îmi plac ambele pentru că sunt două arome plăcute, echilibrate, liniștitoare din plante ambalate ecologic la Dorset, Anglia. Este un pachet descoperit datorită BUZZStore, o platformă pe care te poți înscrie și tu și poți să testezi diverse produse. Putem să facem o călătorie imaginară în ținutul Dorset și la o simplă căutare pe internet am găsit niște peisaje de vis. Ceaiul nu conține coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic, poți să stai liniștită, căci ingredientele sunt de cea mai bună calitate.

Cupper Zen Balance

Stiu că iți este greu să te decizi în privința ceaiului pe care îl dorești, căci ambele au ambalaje superbe. Cupper Zen Balance (EchilibruYen), conține un amestec de ceai de plante cu lămâie și prospețime de mentă din eucalipt. Este perfect pentru un moment bun de pace interioară. Conține lemongrass 35%, urzică, frunze de eucalipt 20%, trandafir, frunze de ginkgo biloba 3%.

Ceai Eco Cupper

Cupper Purify Me

Cupper Purify Me (detoxifiere) este un amestec benefic de ceai de plante, ideal pentru pauze scurte și pentru a te bucura de viața de zi cu zi. Pentru momente ca acestea, în care eu stau și scriu pentru tine, căci asta înseamnă, bucurie. M-aș bucura că tu să găsești bucurie atunci când citești articolele mele sau liniște, relaxare. Cupper Purify Me conține fenicul 40%, flori de soc 18%, urzică, rozmarin 10%, rădăcină de lemn dulce, hibiscus alb, coajă de portocală, rădăcină de păpădie.

Hrană pentru suflet

Flori de primavara

Vreau să vorbim puțin și despre starea de bine, despre lucrurile mărunte care ne fac fericiți cu adevărat. Primăvara a venit cu flori, cu apusuri luminoase și puternice ca cel de seara trecută. Chiar îmi era dor de flori, uitasem de astfel de zile și mă obișnuisem cu întuneric de la 4 și mult gri. N-am mai privit de mult cerul, însă seara trecută m-a impresionat. Starea de bine o găsim în momente, în lucruri și activități care ne plac. Iți mărturisesc, recent am descoperit Yoga și îmi place atât de mult. Diminețile mele sunt atât de plăcute cu Yoga și ceaiurile Cupper. Este minunat să te simți bine, este minunat să te descoperi.

Pe lângă ceaiurile Zen Balance și Purify Me, am descoperit și trei arome de ceaiuri cu fructe: Skinni Vanilli, cu vanilie si capsuni, Cupper de portocală și lămâie și ceai Cupper de coacăz negru și afine. Sunt delicioase. Preferatul meu este cel de coacăz negru și afine. Mi se pare deosebit. Pe Skinni Vanilli l-am descoperit mai demult, iar cel de portocală și lamai este preferatul Iuliei mele.

Cupper Zen Balance

Cupper Purify Me

Ce am mai descoperit în ultima perioadă? Chiar ieri am descoperit o floare de primăvară superbă, înflorită, atât de mică și fragilă, prima bucurie din grădină plantată acum doi ani. De abia aștept să se mai încălzească puțin, să curăț gradina și să ies mai mult afară, să îmi beau ceaiul în grădină. Am descoperit și o grămadă de produse, parfumuri, despre care urmează să vă povestesc, însă astăzi este despre stare de bine, despre ceaiuri liniștitoare, hrana pentru suflet și natură. Natura, persoanele iubite, Yoga, ceaiurile Cupper care alimentează starea de bine, primăvara, parfumul florilor. Toate acestea mi-au fost hrană pentru suflet în ultima perioadă. Sper că ți-a plăcut întâlnirea noastră și te mai aștept pe blog să servim un ceai împreună. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: