Îngrijirea pielii cu produse de la Nala. Preferate, mai putin preferate și păreri

Nala, acel brand pe care îl urmăream de foarte mult timp pe Instagram, acel site care îmi trimitea mereu noutățile pe email, acele produse pe care le vedeam recomandate, iubite, pe care nu le testasem niciodată și sincer, nu mă atrăgeau pur și simplu. Până într-o zi. Ei bine, vreau să vă spun și vouă despre aceste produse ale căror ambalaje nu sunt atât de atrăgătoare, fancy, însă conțin produse interesante cu ingrediente naturale. Le-am cunoscut din întâmplare și prima mea reacție a fost: WOOOW, de ce nu le-am încercat eu mai demult? De ce? Pentru că nu știam că sunt așa faine, pur și simplu nu am avut ocazia să le testez.

Produse Nala

Bineînțeles că acum le stiu, le-am folosit cu drag, am produse preferate, produse mai puțin preferate, consumate, ba chiar și produse pe care mi le doresc de la Nala.

Nala, ulei de masaj cu migdale

Uleiul de masaj cu migdale miroase într-un mare fel. Îmi place mirosul și l-am folosit de câteva ori pentru hidratarea pielii. Aș prefera un gel de dus cu migdale, un scrub, un ulei uscat, mai puțin un produs pentru masaj. În concluzie, am fost impresionată de miros și recomand cu drag gama cu migdale. Daca vouă vă plac masajele, să știți că este un produs bun, intră repede în piele și nu este un ulei care curge imediat, nu este foarte lichid. Mi se pare potrivit pentru masaj. Acesta conține 98,8% ingrediente naturale.

Nala, ulei uscat pentru corp cu lemn de santal

Uleiul pentru corp cu lemn de santal conține 99% ingrediente naturale, îmi place textura, este hidratant, însă lemnul de santal nu prea mă încântă. Mirosul nu este pe placul meu, însă produsul în sine, da. Acesta intra rapid în piele, nu este gras, hidratează și catifeleaza pielea.

Nala, gama cu struguri roșii

Am ajuns și la gama mea preferată dintre cele pe care le-am încercat. Da, gama cu struguri roșii miroase foarte bine. Am consumat deja uleiul de duș cu struguri roșii și mi-a plăcut de la miros până la textură. Tot din această gama, am și scrub-ul care este preferatul meu din ce am încercat până acum, făcut din 98.4% ingrediente naturale, este imbogăţit cu ulei de avocado şi ulei de floarea soarelui.

Uleiul de duș cu struguri roșii – curată, hidratează, parfumează pielea, are o textură care nu curge printre degete până să-l masezi pe corp și vă spun asta pentru că am mai folosit și alte uleiuri care au lăsat de dorit. Mi-a plăcut, l-am consumat, l-aș recumpara și mi-ar placea să încerc și uleiul de duș cu vanilie și trandafiri.

NALA

Exfoliant sare cu struguri roșii – Îmi place că Nala stă foarte bine la capitolul scrub-uri. Cireșe și migdale, flori de primăvara, rodie, sunt câteva dintre variantele pe care aș vrea să le miros. Struguri roșii este pe placul meu cu siguranță, l-aș recumpara însă aș testa și altele pentru că este un produs foarte bun și blând cu pielea care exfoliază și hidratează.

Pe mine, gama cu struguri roșii m-a dus cu gândul la produsele de la Rituals. Produsele de la Nala sunt produse de calitate, au ambalaje simple și prețurile sunt foarte bune, mai ales că vin destul de des cu diverse oferte. Câteva game de la Nala pe care aș vrea să le încerc: caramel și vanilie, cafea, nucă de cocos și vanilie, rodie, ciocolată, produse precut șerbeturi, creme de corp, unturi, geluri de duș, produse pentru ten, buze, corp.

Dacă ați testat și voi produsele de la Nala, aștept cu mare drag recomandările vostre. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: