Herstory Love Inspires, un parfum Avon cu iasomie, iris, praline si fericire

HERSTORY Love Inspires este parfumul Avon creat pentru femeia care inspiră prin dragoste de sine. HERSTORY Love Inspires ne îndeamnă să avem încredere în noi, să ne iubim pe noi înșine, să ne susținem între noi și să zâmbim, să fim fericite. HERSTORY Love Inspires de la Avon este un parfum Chypre Floral de damă, lansat în 2021. Îmi era dor de parfumurile de la Avon. Am în colecția mea câteva dar nu am încercat de mult timp un parfum nou. Datorită campaniei BUZZStore mi s-a reactivat dorința de a încerca și alte parfumuri de la Avon și am cunoscut un parfum superb, HERSTORy Love Inspires.

Parfumul HERSTORY Love Inspires este o sursă de inspirație, de fericire, de liniște, calm, nu ai cum să nu zâmbești când simți acest parfum. Eu obișnuiesc să folosesc parfumurile care stiu că îmi aduc zâmbetul pe buze în momentele în care nu am chiar cea mai grozavă stare de spirit și funcționează. De cele mai multe ori, parfumurile cu iasomie îmi dau o stare excelenta, sau cu vanilie, praline în cazul nostru. HERSTORY Love Inspires conține pe lângă alte flori și fructe, iasomie, iris și praline. Oh! Praline! Cui nu îi plac pralinele?

Compoziția parfumului HERSTORY Love Inspires:

  • Note de vârf: mandarină, caisă, iasomie
  • Note de mijloc: portocală, gardenie, rădăcină de iris
  • Note de baza: vetiver, note lemnoase, praline
Avon Hersory Love Inspires

Exista o explicație pentru fericirea, bucuria, starea de bine, de calm emanată de parfumuri. Mirosurile pot avea un impact semnificativ asupra noastră datorită proprietăților lor specifice. Mirosul florilor de iasomie este unul dulce, puternic și are proprietăți calmante. Proprietățile mirosului de praline ne fac să ne simțim în siguranță, emană căldură. Ei bine, acest parfum mă face să zâmbesc, îmi dă stare de bine, de siguranță, încredere, mă inspiră. Sticluța lui este una tare drăguță și colorată, parcă special creată pentru a o putea ține în palmă și a ne înveseli.

HERSTORY Love Inspires m-a impresionat cu persistența lui. Îl simt pe piele ore bune, mirosul rămâne pe haine și îmi place că nu este deloc subtil încât să mă chinui să îl simt chiar și după câteva ore bune. Iasomia, irisul și pralinele sunt susținute și scoase în evidență de celelalte note astfel încât să avem un parfum dulce, floral, pudrat. Deși pare că este un parfum cald, combinația dintre flori, fructe și note dulci îl face revigorant, potrivit pentru orice sezon din punctul meu de vedere. Mi se pare un parfum adaptabil, poate să te învăluie în zilele reci, poate să fie primăvara ta, poate să iți bucure diminețile de vară cu dulceața lui. Poate. Este un parfum care poate să te bucure oricând și îl recomand cu drag.

Avon-Herstory-Love-Inspires

Proiectul Cancel Cancer

Lăsând la o parte faptul că parfumul este frumos, plăcut, iubibil, cumpărând parfumul Avon HERSTORY Love Inspires sau HERSTORY, putem ajuta femeile diagnosticate cu cancer la sân să-și scrie mai departe povestea. Fiecare apă de parfum comandată include o donație de 1 leu către proiectul Avon, Cancel Cancer. Trebuie să vă spun că sunt foarte curioasă de parfumul HERSTORY, un bestseller Avon. Citind compoziția parfumului Herstory, să nu vă mire faptul ca pe viitor să vă vorbesc despre varianta Herstory cu piper roz, iris și patchouli. Revin cu multe articole parfumate, așa că stați pe aproape. Pe curând!

1 thought on “Herstory Love Inspires, un parfum Avon cu iasomie, iris, praline si fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: