Haine fără pete, curate și parfumate cu Persil Deep Clean

Bună! Cel mai bun moment de a vă povești despre Persil Deep Clean este acum, când m-am întors din vacanță și spăl non-stop, așa cum am făcut și înainte să plec, doar că acum am avut haine cu adevărat murdare și pătate. Am luat restaurantele la rând, am pătat hainele cu mâncare, prosoape umede, mirosuri de scos din haine…A fost frumos și am ajutor, nu mă plâng! Persil Deep Clean este prietenul meu de nădejde după vacanță și nu numai.

Persil Deep Clean Active Fresh

Unele haine au fost spălate cu Persil Deep Clean Active Fresh înainte să plec și parfumul lui s-a împrăștiat în tot bagajul. De fiecare dată când luam ceva din geamantan mă izbea parfumul atât de plăcut, proaspăt și puternic. Mirosul îmi place foarte mult, petele de pe haine au ieșit fără nici o problemă, însă vreau să vă ofer mai multe informații despre Persil Deep Clean:

  • Noua formulă Persil cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând şi un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.
  • Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.
  • Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți.

Cu Persil câștig timp, haine curate, parfumate și fără pete!

Știți ce îmi place foarte mult la Persil Deep Clean Active Fresh? Că scoate mirosurile neplăcute din haine, nu le acoperă, chiar și la temperaturi scăzute, la funcția Eco a mașinii de spălat. Îmi place că pot liniștită să nu folosesc balsam de rufe. Mirosul rămâne în haine și după uscare mult timp. Eram pe punctul de a renunta la câteva tricouri preferate pe care le-am purtat foarte mult pentru că mi se părea că au un miros ciudat și nu ieșea nicicum, însă Persil Deep Clean le-a redat prospețimea și mirosurile au dispărut.

Mă bucur foarte tare că am descoperit Persil Deep Clean și pot să stau liniștită în privința petelor, a mirosurilor neplăcute dar și a timpului, căci am încredere că acesta curată bine, scoate petele, scoate mirosurile, chiar și la temperaturi scăzute, la un program mai scurt a mașinii de spălat.

SONY DSC

Kit-ul de testare BUZZStore & Persil Deep Clean a venit cu Persil discs 4 în 1 și o sticlă de Gel Universal Persil. Aproape că am consumat detergentul Universal din campania BUZZStore, însă am primit și în cutia Selection o cutie de Persil discs 4 în 1. Urmează un articol despre cutia BUZZBox, așa că stați pe aproape pentru că am descoperit produse noi și interesante. Pe curând!

1 thought on “Haine fără pete, curate și parfumate cu Persil Deep Clean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: