E CRĂCIUN, E-SĂRBĂTOARE, NE DORIM UN BRAD MAI MARE

Colinde, cozonac, sarmale, miros de portocale,

E Decembrie, e ziua magică pe care o așteptăm cu mic, cu mare,

Cu nerăbdare.

Avem brad împodobit cu drag și luminat, un brad de Crăciun magic, iar Moș Crăciun a adus cadourile mult dorite pe care le-a așezat sub brad. Ne trezim înaintea copiilor, ne asigurăm că Moșul a trecut pe la noi și începe magia.

-Copii, a venit Moș Crăciun!

Piciorușe grăbite de somnoroși cu părul ciufulit se aud alergând. Citesc fericirea în glasurile și privirile lor în timp ce coboară scările cu grija. Astăzi nu vor să doarmă mai mult și nici trezirea nu este greoaie. Crăciunul înseamnă acasă pentru noi, liniște, brad împodobit, cadouri și bucurie. Ne așezăm lângă brad și deschidem cadourile.

Bucuria mea cea mai mare este să îi văd pe copii fericiți, să le văd reacțiile când primesc fiecare jucăriile trecute pe lista de Crăciun, facem sesiunea foto lângă brad și fiecare Crăciun este special pentru noi. Așa arată Crăciunul nostru. Simplu și plin de emoții.

Anul acesta ne-am gândit că este timpul să schimbăm ceva de Craciun, să luam un brad mai mare, tot artificial, căci de Craciun el este piesa de rezistență. La noi acasă, atmosfera de sărbătoare începe odată cu împodobirea bradului, la care participă toată familia. Împodobim bradul încă de la începutul lunii Decembrie, căci ne dorim atmosferă de sărbătoare cât mai mult timp. Pentru noi, bradul e-sărbătoare.

De ce am ales bradul artificial?

  1. Nu vreau să stau cu stresul că se vor înțepa copiii în acele bradului natural, iar la noi în casă fiind foarte cald, mai mult de câteva zile nu ar rezista, s-ar usca, s-ar scutura și ar rămâne doar crengi. Am pățit asta acum câțiva ani.
  2. Prețul unui brad natural bogat și frumos este destul de ridicat și nu aș fi dispusa să dau foarte mult pe unul după care să îl arunc. Ar trebui să mă mulțumesc, cu un brad natural cu crengi rare, ușor leșinat, scuzați expresia. Mi-ar părea rău de el. Prefer să dau bani pe unul de calitate pe care să îl împodobim mulți ani și nu plătim an de an bradul. În plus, de ce să tai un brad pentru câteva zile? Noi suntem prieteni cu natura și am participat la plantarea copacilor, nu ne dorim să avem unul tăiat.
  3. Aspectul. Un brad articial de calitate ca cei de la e-sărbătoare este bogat, are ramuri egale și aspect real.

Vreau un brad cu beculete încorporate. Bradul pe care l-am împodobit până anul trecut are beculete încorporate și bine distribuite încât pot doar să îl montez și arăta extraordinar de bine. El este încă frumos și nu s-a deteriorat, doar că este prea mic pentru camera de zi în care ne petrecem cel mai mult timp.

Am găsit pe site-ul e-sărbătoare un bradut artificial perfect pentru mine, bradul Christmas Star de 180 cm, cu sistem de iluminat, suport metalic inclus, cu ace 2D+3D.

Brad e-sarbatoare

Brazii de Crăciun de la e-sarbatoare.ro sunt produse premium, au aspect real și sunt fabricați în U.E., respectând cele mai stricte norme de calitate, fiind comercializați exclusiv în magazinul online sau în showroom-ul din București. Puteți alege un brad artificial de Crăciun de lux, cu aspect natural, cu ace 3D, verde, argintiu, alb, roz, violet sau chiar negru.

Știți de ce este important să alegem brazi de Crăciun artificiali de calitate?

Un brad de calitate inferioară poate deveni un pericol pentru noi. Acesta poate fi instabil daca nu are un suport de calitate sau nu se îmbină perfect, poate fi strâmb și devine instabil.

Un brad de calitate inferioară poate avea sârme ieșite în care ne putem înțepa, poate elimina substanțe chimice nocive, se poate decolora rapid, pe când un brad artificial realizat din materiale de calitate poate fi păstrat în cea mai bună stare ani și ani de zile. Este o investiție pe termen lung.

Mai sunt 5 săptămâni până la Crăciun, însă toată luna Decembrie mi se pare frumoasă și magică. Mai este puțin și E-Sărbătoare… E Crăciun… E Poveste!

1 thought on “E CRĂCIUN, E-SĂRBĂTOARE, NE DORIM UN BRAD MAI MARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: