Diy – Decoratiune pentru gradina (usor de realizat)

Buna! Astazi va arat cum sa realizati o decoratiune pentru gradina foarte usor de relizat, cu materiale pe care le gasiti cu totii sau le aveti deja prin casa.

Materiale utilizate pentru decoratiune:

  • 4 Sticle de Pepsi
  • Sfoara
  • Pistol de lipit
  • Un bat sau o crenguta de copac
  • flori artificiale

Voi puteti sa folositi stile de care doriti, puteti sa folositi doar 3 sticle sau chiar 5, daca vreti o decoratiune mai mare, borcanele.

De asemenea, flori artificiale, puteti sa folositi ce aveti. Poate cateva flori de camp naturale (stiu ca sunt unele care arata bine uscate sau spice de grau, lavanda naturala).

Puteti sa nu folositi deloc, flori. De fapt ideea mea a plecat de la o decoratiune pe care am vazut-o la o vila unde am fost cazati si aceea nu avea flori. Va las mai jos imaginea, poate doriti sa o faceti asa.

diy decoratiune gradina

Dupa cum vedeti, ideea de la care am plecat este mai simpla, insa nu am avut borcanele/vaze de genul si eu am mai vazut astfel de decoratiuni cu sticle. Automat am vrut sa acopar eticheta de pe sticla asa ca am infasurat sfoara cat sa acopar eticheta si am lipit din loc in loc sa nu se desfaca.

Mai departe am legat sfoara de gatul sticlei si am lipit si acolo, apoi am legat-o de crenguta pe care apropo’, am adus-o din grecia:) Macar are o poveste.

Am desfacut frunzele florilor si le-am pus in doua dintre sticle – mi se pare ca arata mai bine asa.

Voi puteti sa va jucati cu ele cum doriti si cum va place. Sfoara am cumparat din Jumbo, Pistol si rezerve de silicon gasiti tot in Jumbo sau Kaufland/ Lidl, iar sticle…peste tot:).

Va las mai jos poze in detaliu si astept sa imi spuneti cum vi se pare. Revin cu inca o decoratiune, caci mai am o idee:)). XOXO, Natalia

diy decoratiune de gradina
diy-deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: