Distracție cu seturile LEGO Friends și LEGO DOTS

LEGO Friends, Cafeneaua organică din Heartlake City

Bun venit la cea mai sănătoasă cafenea din orașul Heartlake! Am pentru voi băuturi și gustări delicioase cu ingrediente proaspete din gradina cafenelei. Dimineața culeg fructe și legume, fac pâine, așa că în cafeneaua mea găsești sandvișuri prospete cu pâine caldă. Vă fac cunoștință cu Marcel. Marcel este clientul meu fidel și în fiecare zi ia prânzul cu nepoata sa Mia, o fetiță tare haioasă care iubește sucurile noastre naturale, mai ales pe cel din cireșe. După ce servesc prânzul, plec în oraș cu motocicleta mea cu sucuri, pentru a răcori locuitorii din oraș. Heartlake este un oraș liniștit, frumos, cu oameni prietenoși și sănătoși. Toți mă cunosc și de abia așteptă să le aduc zilnic doza de energie.

Ce frumos este la cafeneaua din Heartlake, nu-i așa? Daca vă place povestioara mea, să știți că acesta este jocul pe care îl fac împreună cu Iulia și cărămizile LEGO. De obicei Iulia este Mia, iar eu sunt Marcel sau nepoata. Tot ceea ce conține povestioara mea, conține și setul LEGO Friends din cafeneaua din Heartlake, iar jocurile de rol sunt preferatele copiilor (mai ales la 6 ani). Până să facem joc de rol vreau să vă povestesc despre construcția cafenelei din LEGO.

Cafeneaua-din-Heartlake

Un proiect TRND

Daca vrei să participi la proiecte prin care să descoperi diverse jocuri sau produse, să participi la diverse campanii, intră pe TRND și înscrie-te și tu! Noi așa am descoperit seturile LEGO. Am făcut un cont și m-am înscris în proiectul LEGO. Este simplu.

Cafeneaua din Heartlake conține 3 figurine, 314 piese și două cărți care ne ajută pas cu pas să contruim cafeneaua. Este ușor de construit, conține piese colorate care se îmbină perfect și necesită atenție, concentrare, exact ce are nevoie un copil pentru a se dezvolta frumos. Mi se pare că dacă alegi să cumperi LEGO pentru copilul tău sau pentru a-l oferi cadou, nu dai niciodată greș. Copiii mei au fost mereu încântați să primească LEGO și sincer, la fel și eu. Adoră să ne jucăm împreună, să construim, iar LEGO ne adună pe toți la masă. Seturile de construcție LEGO Friends sunt destinate fetelor, au povești vesele și se poate realiza un oraș superb din acestea, deci nu ne oprim aici. Iulia își dorește clinica veterinara mobilă a Emmei, însă mai are și alte seturi pe listă.

LEGO DOTS, prăjiturele simpatice

Trecem la partea cochetă a seturilor LEGO. LEGO DOTS sunt bratarelele moi, catifelate, colorate și haioase pentru copii creativi. Setul LEGO DOTS prăjiturele simpatice conține 34 de piese LEGO și două brățări colorate ce le permite copiilor să își creeze brățări unice cu înghețate haioase și plăcuțe diverse cu sclipici, transparente, mate și colorate.

Bratari LEGO DOTS

Iulia a fost încântată să descopere brățările și le poartă cu drag. Din când în când o văd că stă la măsuța ei și își personalizează brățările apoi le pune la mână și vine să îmi arate ce brățări ,,noi” are ea. Daca vreți să le cumpărați copiilor voștri brățările LEGO DOTS, să știți că:

  • sunt făcute din materiale de calitate, sunt moi
  • piesele nu se desprind de pe brățară
  • brățările au un sistem bun de închidere și se adaptează în funcție de mâna copilului
  • sunt îndrăgite de copii, sunt colorate și simpatice
  • nu prezintă nici un pericol pentru mâna copilului
LEGO DOTS

Avem momente frumoase cu LEGO Friends și LEGO DOTS. Iulia a fost foarte, foarte încântată să descopere și să construiască setul Cafeneaua din Heartlake, își poartă mândră brățările, iar eu mă bucur odata cu ea, ca orice mamă care se bucură de activități cu copilul său. Aceste momente se datorează proiectului TRND și LEGO România, cărora le mulțumim. Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: