Din portfardul de vacanta – mascara Waterproof by Melkior

Buna! Sa vorbim putin despre portfardul de vacanta. Portfardul meu de vacanta a fost cam…plin. Plin cu chestii pe care nu prea le-am folosit, produse de skincare super utile, insa in linii mari: crema de fata cu spf, un ruj rezistent si potrivit pentru vara (de ex. Melkior X Alexia), o crema colorata sau un fond de ten lejer, un gloss, un bronzer, o mascara rezistenta la apa, in cazul meu, noua Mascara Waterproof, recent lansata de Melkior.

Mascara-Melkior
melkior

De aici as putea sa enumar produse de machiaj pe care le-am luat doar pentru a face cateva poze faine, adica…cam toate produsele de machiaj pe care le folosesc si acasa. Ca de obicei, prea multe:))

Mascara Waterproof de la Melkior

In acest articol pun accentul pe mascara Waterproof de la Melkior si va spun parerile mele despre acesta.

Am testat-o si inca cum! La mare. Ei bine, produsul verii de la Melkior, mascara Waterproof, este perfecta pentru vara sau poate un dans in ploaie:)) De ce nu?

melkior waterproof

Aceasta nu curge, ofera definire genelor, este imbogatita cu ceara si polimeri pentru a oferi volum genelor si periuta este una foarte buna, diferita de cele pe care le-am intalnit la celelalte ,,mascarale” de la Melkior. Am in colectia mea de machiaj aproape toate variantele de mascara-Melkior si trebuie sa stiti ca una singura nu mi se potriveste, asta pentru ca este maro, in rest, sunt multumita de toate.

mascara-rezistenta-1

La capitolul REZISTENTA LA APA – sa stiti ca rezista oricat te-ai balaci si nu uita sa pui in portfardul de vacanta o apa micelara de calitate care curata machiajul rezistent.

Daca ati folosit mascara Waterproof, astept cu drag parerile voastre.

XoXo, Natalia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: