Cutia Lookfantastic din luna Ianuarie 2021

A ajuns la mine prima cutie Lookfantastic Beauty Box a acestui nou an ce conține 6 produse, dintre care 4 produse full size. Mesajul lunii pe care ni-l transmite Lookfantastic prin intermediul cutiei este următorul: All that you are is enough, un mesaj de auto – acceptare și iubire de sine.

Cutia lunii Ianuarie 2021 este frumoasă, s-a schimbat puțin cutia și câteva detalii de design și am observat că luna aceasta nu am primit broșurica în care aveam detalii despre produse, însă se mai întâmplă și cred că o să revină în cutiile viitoare. Oricum găsesc detalii pe site despre produse.

La modul general sunt foarte mulțumită de cutie, din când în când unele dintre produse se repetă, unele nuanțe nu mi se potrivesc neapărat, însă trebuie să vă spun că la 78 de lei am ocazia să testez și să folosesc produse de calitate și de majoritatea am fost foarte mulțumită.

Daca doriți și voi să vă faceți abonament, puteți folosi acest cod prin care primiți o reducere de 25%: NATALIA-R6EB.

Ce conține Lookfantastic Beauty Box al lunii Ianuarie 2021?

  1. Starskin Hollywood Hand Model / Mănuși mască de mâini – hrănește intens şi repară pielea mâinilor, este unul dintre brandurile mele preferate. Sunt produse foarte bune dar și experiența cu acestea este una plăcută.
  2. Grow Gorgeous Balance Overnight Mască (30ml) – O mască pentru păr și scalp pe care am mai folosit-o și mi-a plăcut.
  3. Cremă hidratantă intensă SVR Hydraline (40ml) – o crema hidratantă, regeneranta și revitalizanta destinată tuturor tipurilor de ten, o cremă al cărui preț este egal cu pretul cutiei LF…
  4. Burețel de machiaj So Eco, un burețel foarte moale chiar și uscat. Deși folosesc mai mult pensule, am decis să îl folosesc, să mai schimb modul de aplicare a fondului de ten pentru că eu cred că o să fie preferatul meu. De obicei un burețel moale/uscat este foarte bun umezit, așa cum se folosește el. Așa îmi aleg eu burețeii de machiaj și așa vă recomand și vouă. Daca este pufos și moale atunci când este uscat, cu siguranță este foarte bun la aplicarea produselor cremoase.
  5. Sleek Matte Me nuanța Almond. Ei bine, rujul acesta a venit și într-o cutie anterioară. Este un ruj rezistent, frumos, însă atunci a venit o nuanță roz, acum am primit o nuanță maronie. Eu folosesc mai mult nuanțe roz, mov nude, nude, iar pe aceasta am decis să o pun într-un concurs care este disponibil pe contul meu de Instagram. Vă invit să vă înscrieți daca nu ați făcut-o deja.
  6. Crema de ochi Verso. Este o variantă mini (7 ml) însă este un brand nou, cremele de ochi se consumă mai greut, vin destul de des în cutiuțe și chiar mă bucur pentru aceasta. Conține acid hialuronic, ceramide și promite beneficii pe termen lung cât și instantanee pielii delicate din jurul ochilor. O să revin cu păreri despre produse.

Sneak Peek Februarie

Cam atât am avut de spus despre Lookfantastic Beauty Box din Ianuarie. Luna viitoare vom primi în cutie un primer de la Illamasqua și alte produse despre care încă nu știm nimic, așa că ne vedem luna viitoare cu un nou articol dedicat LF și vedem cu ce ne mai surprinde. Până atunci revin cu alte articole de beauty și lifestyle. Byeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: