Comanda Makeup Shop

Hello girls! Astazi am primit coletul de la Makeupshop si tot astazi postez acest articol pentru ca m-am gandit ca daca mai sunt reduceri pe site, sa beneficiati si voi de ele, asta daca nu stiati deja de acestea.

Eu am cumparat cateva produse si despre ,,schimbarile”din titlu va vorbesc imediat. Am pus comanda pe data de 9 august (joi) si aceasta a ajuns astazi, pe 14, dar haideti sa va povestesc despre produsele comandate:

Ruj lichid Boys’n Berries All Day Matte nuanta Aria

Ruj Aria Boys n Berries

Cred ca toata lumea cunoaste aceste rujuri de la Boys’n Berries, nu mai sunt o noutate dar sunt foarte iubite si am zis sa imi cumpar nuanta Aria, care este de foarte mult timp pe wishlist. Este un ruj mat, foarte rezistent si deja celebru, dar si ieftin (20,27 lei). Nuanta Aria…n-as spune ca se potriveste de minune cu tenul meu alb chiar si vara, am stiut acest aspect dar am vrut sa incerc si altceva in afara de roz si rosu. Aceasta este una dintre schimbarile despre care va vorbeam mai sus.

Set pensule realTechniques Eye Shade+Blend

Pentru ca sunt atat de laudate, am decis sa imi cumpar setul de pensule pentru farduri realTechniques Eye Shade+Blend (32,90) si m-am oprit la acestea, dar vreau sa cumpar si altele. Din pacate nu mai era pe stoc un set pentru machiajul fetei si ochilor, dar imi doream pensula de blending si sunt super-duper incantata de ele. Comanda am pus-o special pentru setul de pensule.

Pensule Real Technique

Set pensule Blending Rt
Sleek MakeUP Ink Pot- Gel Eyeliner

O alta schimbare pentru mine este acest Gel Eyeliner (20,40 lei). Pana acum am folosit tusuri carioca si pentru ca se usuca repede sau se deterioreaza varful, am decis sa incerc altceva. Acest Tus-Gel promite rezistenta la apa si transfer si de abia astept sa il incerc. Sincera sa fiu, nu am folosit tusuri scumpe dar imi doresc sa nu mai raman fara ,,coditele” de la ochi daca mi-am pus mana pe fata. Mi s-a intamplat recent asta, insa voi vedea cum ma descurc, cu aplicarea acestuia. Voi scrie un articol despre aceasta trecere de la tus-carioca la gel si pensula dupa ce il testez si va povestesc si voua cu siguranta.

Sleek MakeUP Ink Pot

Despre reducerile de pe site, sa stiti ca m-au impresionat preturile paletelor de farduri Sleek de care eu sunt multumita dar si multe alte produse, insa cu alta ocazie. Nu vreau sa umplu sertarele de produse de machiaj si sa nu le folosesc, ci doar sa inlocuiesc unele produse. Astept parerile voatre cu mare drag, ca de obicei.