Cumpăram și vindem inteligent

Voi mai țineți minte cum arătau magazinele acum vreo 20 de ani? Ei bine, eu îmi aduc aminte de acea perioadă cu drag pentru că eram copil. Aveam vreo 12 ani când eram de-o parte și de alta a tejghelei, căci mama lucra într-un magazin alimentar. Magazinul era chiar în blocul în care locuiam. Locuiam deasupra de magazin mai exact, primeam gume pe geam și uneori îmi făceam temele în camera în care erau depozitate produsele.

Cum arătau magazinele pe atunci într-un mic orășel? În zona mea, majoritatea blocurilor aveau magazine la parter și cam toate arătau la fel. Aveau vitrine mari din fier cu geamuri și țin minte că pe vitrinele din față, se găseau boluri de plastic pline cu gume, cutii cu napolitane, jeleuri, chestii care mă atrăgeau pe atunci. Și acum îmi plac dulciurile și de la un timp se cam vede.

Îmi pare rău că amintirile mele nu mai sunt atât de clare, însă îmi amintesc exact cum arăta o zi de inventar. Era o nebunie, un haos total în care toată lumea număra de la cele mai mici gume și bomboane, la sticle, baxuri, cutii. Totul se număra și era notat în caietul de inventar.

Acum îmi dau seama cât de greu era să ai totul sub control, de câtă atenție era nevoie să nu ieși lipsă la un inventar. Pe vremea aia era o singura vânzătoare și ea trebuia să aibă grijă de acte, să preia marfa, să noteze toate vânzările. Ea răspundea de tot și gestiona tot.

Cumpăram și vindem inteligent

Astăzi, până și magazinul din colț folosește tehnologie de ultimă generație, la fel si magazinele online. Lângă casa s-a făcut un supermarket drăguț pe care îl frecventez foarte des. Îmi cumpăr haine, cosmetice și alimente dintr-un singur loc, toată această experiență fiind mai ușoară datorită tehnologiei românească avansată și platformei software SmartCash Retail Management System, pe scurt SmartCash RMS.

Acum este simplu fiindcă există programe informatice care ușurează mult munca operatorilor, previn erorile, permit control sporit, oferă cumpărătorilor o experiență mai plăcută și asigură managerilor o imagine mai clară asupra afacerii. Cumpăram și vindem inteligent, avem parte de rețele de magazine moderne chiar și în cele mai mici localități, de tehnologie avansată si software pentru rețelele de magazine.

Creată special pentru sectorul comercial, platforma software SmartCash RMS este recunoscută drept o soluție de top în domeniu, fiind singura platformă software românească potrivită pentru managementul oricărui format comercial, online sau offline. SmartCash RMS este singura platformă software românească folosită în hypermarketuri.

Articol scris pentru SuperBlog 2020, editia de toamnă.

1 thought on “Cumpăram și vindem inteligent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: